FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Handelselever til au2part

Vil du være en del af en virksomhed i en rivende udvikling og en af autobranchens førende danske aktører? Drømmer du om en fremtid indenfor autobranchen? Så er det dig, vi søger! 

au2parts søger lige nu handelselever til afdelinger i hele landet*, som har benzin i blodet og gerne vil have foden indenfor i bilbranchen, og som vil være med til at yde branchens bedste service til vores kunder. 

Hos os bliver du på to år klædt godt på til din fremtidige karriere. Du kommer hele vejen rundt, og du får det ansvar, som du kan bære samt stor indflydelse over dit eget forløb. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt lige fra telefon-, mail- og diskekspedition, modtagelse og kontrol af varer, indkøb og disponering af varer, lageroptimering, plukning af ordre samt forefaldende kontorarbejde. 

I dit arbejde kommer du til at have tæt samarbejde med alle kollegaer i afdelingen. Vi har en fast velkendt gruppe af kunder, som vi samarbejder med, og du vil hurtigt komme til at have kendskab til de fleste. Dine kollegaer sørger desuden for, at du får en grundig oplæring, og du tilknyttes en fast oplæringsansvarlig gennem hele din elevtid, som sammen med dig sikrer, at du både når målene for din uddannelse og udvikler dig løbende indenfor dit faglige felt. 

Hos os kommer du til at få en handelsuddannelse med speciale indenfor auto, hvor du kommer på skole i én eller to uger ad gangen på det anerkendte Business College Syd i Mommark. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen. 

Vi tilbyder: 

  • En interessant, alsidig og spændende uddannelse 
  • En udfordrende og travl dagligdag 
  • Løn under uddannelse 
  • Dygtige og engagerede kollegaer, hvor tonen er afslappet, uhøjtidelig og fuld af værkstedshumor
  • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed 
  • Personlig og faglig udvikling 
  • En uddannelse indenfor en branche med gode jobmuligheder efterfølgende 
  • Deltagelse i diverse events f.eks. Copenhagen Historic Grand Prix, produktaftener, au2parts messe mv. 

Om dig

Vi forestiller os, at du er kunde- og serviceminded, motiveres af ansvar og udfordringer samt er fleksibel og har gode samarbejdsevner. Som person er du positiv, går selvstændigt til opgaverne og trives i en travl afdeling med masser af deadlines. Herudover håber vi, at du er en god kollega, som bidrager til den gode stemning i afdelingen. 

Det vil slutteligt ikke skade, hvis du har en særlig interesse for biler og besidder et godt købmandskab.

Du har enten: 

  • HHX 
  • EUX 1. del 
  • HTX, HF, STX suppleret med et 5 ugers grundforløb

Er du vores nye kollega? 

Vi inviterer løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet de rigtige kandidater, så søg stillingen hurtigst muligt. Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter aftale. 

Vi søger elever i følgende afdelinger: Amager, Esbjerg, Frederikssund, Glostrup, Herning, Hobro, Holbæk, Horsens, Kolding, Køge, Nykøbing, Næstved, Randers, Ribe, Ringsted,Silkeborg, Skive, Slagelse, Vejen, Vejle, Viborg, Aabenraa, Aalborg, Aarhus 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Au2parts
Amager, Esbjerg, Frederikssund, Glostrup, Herning, Hobro, Holbæk, Horsens, Kolding, Køge, Nykøbing, Næstved, Randers, Ribe, Ringsted, Silkeborg, Skive, Slagelse, Vejen, Vejle, Viborg, Aabenraa, Aalborg, Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juni 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Teamleder - HR/Løn Tina Piilgaard
(+45) 81 77 99 88



.

Om Au2parts

Om au2parts C.A.C. koncernen er ejet af C.A.C. Fonden, der yder støtte til danske samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål. C.A.C. au2parts ApS har dermed et stærkt og langsigtet ejerskab. Koncernen har omkring 750 medarbejdere ogomsætter for over 1 mia. kr. årligt. 

Du kan desuden se frem til et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling i virksomheden. 

CAC-koncernen er desuden kendetegnet ved en række stærke værdier – troværdighed, agilitet, kvalitet og kundefokus. Vores organisation er uformel med gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. C.A.C. au2parts ApS tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, og særlige personaleaftaler.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®