FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til DRs Økonomi Service Center

Er du frisk på at prøve nye ting, og kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt?

Vil du være kollega med 2700 dedikerede medarbejdere i Danmarks fedeste mediehus? Så er en elevplads som Økonomielev i DRs Økonomi Service center måske noget for dig?

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med spændende opgaver, hvor du møder et utal af faglige udfordringer og - ikke mindst – en mangfoldighed af engagerede medarbejdere der samarbejder med hele huset.

Du får kompetencerne til at løse de daglige opgaver, i tæt samarbejde med dine kollegaer samt ansvar for egne opgaver. Du får et godt grundlag for din videre karriere med masser af personlig og faglig udvikling, så du kan påtage dig et større ansvar for hver dag, der går. Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig.

Du bliver naturligvis også en del af et elevnetværk og får din egen vejleder.

Opgaver

Igennem uddannelsesforløbet vil du blive introduceret til de mange forskellige opgaver vi har i økonomiafdelingen. Du vil løbende selvstændigt skulle arbejde med følgende:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogføring
 • Fakturering
 • Afstemning af regnskabsposter og balancekonti
 • Moms og afgifter
 • Lønadministration: indblik og deltagelse i lønadministrationen, herunder lønsager, lønsystem og lovgivning

Uddannelseskrav

 • HHX, EUX og HG giver direkte adgang til elevforløbet
 • STX, HTX og HF skal have 5 ugers EUD Student forløb med fagretning kontor

Din baggrund

Det er et ekstra plus, hvis du har prøvet noget andet og mere end at gå i skole. Det kunne være et udlandsophold, et fritidsjob, eller måske har du arbejdet som frivillig i en forening eller lignende.

 • Du har interesse og flair for tal
 • Du er ambitiøs, læringsvillig og ansvarsbevidst
 • Du kan formulere dig godt – både mundtligt og skriftligt
 • Du er god til at skabe overblik over egne opgaver
 • Du har en høj arbejdsmoral, og har lyst, vilje og evne til at arbejde med økonomiopgaver
 • Du formår at yde en god service til vores interne samt eksterne kunder
 • Du er udadvendt, samarbejdsvillig og har et godt humør

Det praktiske

Vi søger en økonomielev med start 1. september 2024.

Du kan læse mere om de 2-årige kontoruddannelser på https://nielsbrock.dk/laereplads/hovedforloebet/kontoruddannelsen/oekonomin

Vi aflønner efter DRs overenskomst med HK.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Skriv gerne i din ansøgning hvorfor du ønsker at blive Økonomielev i DR's Økonomi Service Center.

Du er velkommen til at kontakte elevansvarlig Sanne Gagner på 2687 3667 eller saga@dr.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfristen

Søndag den 1. marts og vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DR
DR Byen/Emil Holms Kanal 20
0999 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig, Sanne Gagner
(+45) 26 87 36 67
saga@dr.dkFind vej

.

OM DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord?

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®