FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

CBS søger økonomielev pr. 1 september 2024

Er du interesseret i tal og økonomi? Er du klar til at tage ansvar i hverdagen? Hvis du er moden, selvstændig, ansvarsfuld og klar på en elevuddannelse, der åbner mange døre til arbejdslivet, så kan du måske blive vores nye økonomielev.

Om os 

Vi tilbyder dig: 

 • En 2-årig uddannelse i et travlt og inspirerende miljø, hvor du vil få mange forskellige opgaver inden for regnskab og løn 
 • En elevtid hvor du både kommer i vores regnskabsafdeling, lønafdeling og økonomisupport.
 • Oplæring i forskellige administrative it-systemer 
 • En spændende og afvekslende kombination af teori og praksis 
Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Niels Brock. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Som økonomielev kommer du til at arbejde med flere af følgende opgaver: 

 • Debitor- og kreditorbogholderi 
 • Løsning af regnskabs- og bogholderiopgaver 
 • Afstemninger 
 • Lønsagsbehandling 
 • Budgetopfølgning 
 • Registrering 
 • Rådgivning 
 • Projektadministration 

Om dig

Vi forventer, at du: 

 • Du har masser af energi og interesse i at lære nyt. 
 • er selvstændig, initiativrig og har vilje til at begå dig i en stor international organisation. 
 • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig. 
 • Du tager ansvar for dine opgaver 
 • Du er effektiv til at sætte dig ind i nye IT-systemer. 
 • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt 
 • Er en god kollega, der leverer en engageret og stabil indsats som en del af din uddannelse

Adgangskrav

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Økonomi”. Dette kan ske via et grundforløb fra HG2, HGV, HG Turbo eller HGS påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Hvis du har en studentereksamen (HF, STX eller HTX) og du ikke har en HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med et 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter. 

Hvis du er fyldt 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig medsende din realkompetencevurdering (RKV). 

Løn og ansættelsesforhold 

Stillingen er en 2-årig uddannelsesstilling. Ansættelsen starter den 1. september 2024. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. 

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte Regnskabschef Morten Juel Christiansen, e-mail: mjc.regn@cbs.dk, elevansvarlig Pernille Lynard-Weltz på tlf.nr. 3815 2075 eller e-mail: pl.hr@cbs.dk

Du kan søge flere oplysninger på www.cbs.dk

Ansøgningsfrist 

Send din ansøgning og bilag til os, så vi har det senest den 3. marts 2024. Vi forventer at holde samtaler løbende. 

Din ansøgning 

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV. 

I din ansøgning vil vi gerne høre lidt om: 

 • Hvorfor vil du gerne være økonomielev hos os? 
 • Hvad er du god til? 
 • Hvordan er du som kollega? 
Ansøgningsfrist: 03-03-2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Regnskabschef Morten Juel Christensen
mjc.regn@cbs.dk 

Elevansvarlige Pernille Lynard-Weltz 
38 15 20 75 
pl.hr@cbs.dkFind vej

.

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt business universitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 21.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 760 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 210 ph.d.-studerende og 680 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®