FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kickstart din karriere - bliv finanselev i pensionsbranchen

Vil du være med til at levere Danmarks bedste medlemsservice? Vil du lære om pension af nogle af branchens dygtigste pensionsrådgivere? Bliv én af vores nye finanselever fra efteråret 2024 og få et springbræt til en karriere som pensionsrådgiver.

Finanselevuddannelsen i Forca

I Forca leverer vi pensionsservices til vores kunder og deres pensionsmedlemmer. Vi håndterer systemer, administration, IT- og forretningsudvikling og administrerer aktiver for vores ejere for over 770 mia. kr.

Vi tilbyder en 2-årig elevuddannelse inden for pensionsbranchen – og når du er udlært, kan du kalde dig pensionsrådgiver.

Uddannelsen starter den 2. september 2024 og arbejdsstedet er Forca A/S, Tuborg Boulevard 3, 2900 Hellerup.

Elevuddannelsen er både spændende og afvekslende. Den fungerer som en kombination af skole og praktik. Ved siden af praktikken tager du forsikringsuddannelsen for elever, hvor teori og praksis spiller tæt sammen. Uddannelsen finder sted enten på Forsikringsakademiet eller på en Handelsskole i Københavnsområdet. I er omkring 25 elever på holdet, og du får mulighed for at danne dig et godt netværk og knytte venskaber.

Lær af de bedste

Vi er over 400 kolleger i Forca, og som finanselev kommer du til at rokere mellem de forskellige afdelinger i vores Medlemsservice-område. Det er her, vi besvarer alle henvendelser om medlemmernes pensions- og forsikringsforhold. Vi er over 120 kolleger i Medlemsservice, og du vil få tildelt en mentor, som vil hjælpe og støtte dig undervejs i din elevtid. Du får pensionsordninger og private livsforsikringer som speciale. Vi lærer dig god medlems- og kundeservice, administration, kendskab til skatteregler og juridiske forhold i forbindelse med sagsbehandling.

Dine opgaver tilpasses løbende dine kvalifikationer og varierer alt efter, hvor langt du er i uddannelsen. Du vil opleve, at du faktisk kun er elev i kort tid, før du får ansvar for dine egne opgaver.

”Som finanselev i Forca bliver du hurtigt en del af teamet. Du bliver taget med på råd og får opgaver på lige fod med dine andre kolleger,” fortæller færdiguddannet finanselev, Jonas.

Du vil indgå i et fagligt og socialt fællesskab med de andre finanselever i Forca, og vi garanterer dig, at du kommer til at have det sjovt undervejs!

Når du efter to år er færdig med uddannelsen, er du klædt på til at gøre karriere inden for mange forskellige områder af pension.

Klik her og se en video med vores færdiguddannede finanselev, Jonas, som fortæller mere om jobbet, og hvad han har sat pris på undervejs i uddannelsen.

Du er nysgerrig og klar på at lære nyt

For at blive finanselev hos os skal du have en god EUX, HHX, HTX, HF eller STX-eksamen, og for at få succes skal du:

  • Være nysgerrig og opsøgende. Du er ikke bange for at spørge, indtil du forstår. Du har en naturlig interesse i at søge ny viden.
  • Du bidrager i et team. Dit gode humør smitter dine omgivelser. Du motiveres af den fælles beslutning. Sammen er ”du” stærkest.
  • Du brænder for god kundeservice. Du er Forcas stemme udadtil. Man har tillid til dig.

Vi har din fremtid i fokus – hvis du har drive og engagement, så sikrer vi dig en uddannelse med et højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold.

Vi forventer, at du tager ansvar for egen uddannelse og de arbejdsopgaver, du løser i hverdagen. Vi understøtter din motivation og forventer, at du har et ønske om at gøre en positiv forskel for vores kunder og medlemmer. Du tager uddannelsen, fordi vi ønsker dig som kollega efter endt uddannelse.

Vi har super gode rammer i Forca

Når du bliver kollega i Forca, vil du med det samme opleve de gode rammer, vi har i hverdagen. Vi har en stærk fællesskabskultur med sociale arrangementer udenfor arbejdstid, og i hverdagen tilbyder vi lækker frokost fra vores kantine, fitnessfaciliteter, massageordning og en masse andre goder.

Vi glæder os til at høre fra dig og opfordrer til, at du sender din ansøgning til os hurtigst muligt. Det er vigtigt, at du udover ansøgningen også vedhæfter en kopi af dit eksamensbevis og/eller seneste terminskarakterer.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Steen Haff på telefon 51220722 eller afdelingsleder Vicki Løve Ramgaard på telefon 27896898.

Er du nysgerrig på om finanselevuddannelsen er noget for dig, så tag et kig på disse videoer, som IBC International Business College har produceret på blivfinanselev.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Forca
Tuborg Boulevard 3
2900 Hellerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 2. september 2024

Kontakt

Vicki Love Ramgaard
(+45) 27 89 68 98
vlr@forca.dk

Steen Haff
(+45) 51 22 07 22
sha@forca.dkFind vej

.

På vegne af vores pensionskunder servicerer Forca mere end 675.000 medlemmer. Vi leverer skræddersyet stordrift gennem agilt samarbejde til pensionsbranchen og står for medlemsservice, aktuarservice og analyse, fondsservice, IT-service, compliance og økonomi-og regnskabsservice.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®