FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Handelselev - Reservedele

Få en spændende uddannelse i en international virksomhed

En rigtig god start på et 2-årigt forløb

Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på logistik, kalkulation, markedsføring og kundeservice.

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til jobbet og os som virksomhed. På den måde kommer du rigtig godt fra start, så du på sigt kan løse dine opgaver selvstændigt. Og samtidig får du lov til at udvikle dig i takt med, at du prøver de forskellige opgaver i praksis.

Faglige kvalifikationer

  • Du har bestået grundforløb - EUD, EUX, HHX - eller studentereksamen/HF suppleret med et 5-ugers EUS-forløb med specialet handel eller HG/HGS.
  • Var du fyldt 25 år, da du to din EUX eller EUD-S, skal du medsende din realkompetencevurdering.
  • Du er dygtig til IT og har flair for 'digital kundebetjening'.
  • Ud over at du kan dansk, skal du kunne begå dig på engelsk.
  • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har joberfaring fra en butik, en tankstation, som tjener, fodboldtræner eller noget helt andet.
  • Det gør ikke noget, hvis du har interesse for biler og elsker duften af benzin.
  • Har du et kørekort, er det en fordel, men ikke et krav.

Uddannelsesforløb

Som handelselev inden for reservedele indgår du i det uddannelsesforløb, der officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-11 ugers skoleophold. 5-6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Vores handelselever tilmeldes på den populære fagskole Business College Syd i Mommark på Als. Eleverne indlogeres på skolen, hvor der både er kost og logi samt sociale aktiviteter, der giver mulighed for at etablere et godt netværk.

Din løn under uddannelse

Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst. På andet år af uddannelsen kan der, ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud fra MAN.

Sådan lykkes vi sammen...

For at vi lykkes med de markedsforandringer vi står over for, er vi afhængige af vores medarbejdere, som lever op til vores værdier: Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed, og Kundefokus. Men hvad betyder det egentlig?

Hver dag bestræber vi os på at øge kundefokus og være en bedre partner for vores kunder. Og det kan vi opnå med holdånd, som betyder for os, at du må være åben for tanken om, at din gode idé potentielt bliver endnu bedre, når du diskuterer den åbent med en kollega. Vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din beslutsomhed. Uanset hvad, spiller vi nemlig hinanden gode, og vi behandler hinanden med respekt.

Hvad gør vi for, at du lykkes....

Du bliver en del af et professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse som kan bidrage til din personlige udvikling. Når du er åben og engageret, er det den motivation du har brug for at gøre et godt job.

Vi har elever og lærlinge i salg, administration, marketing og på værkstedet og vi sætter en ære i at tiltrække og uddanne unge talenter. Talenter som har lyst til at sætte sig i førersædet være en del af teamet.

Efter elevforløbet har du ikke bare opbygget erfaring fra dit eget fagområde, du har fået relevant erhvervserfaring fra en international virksomhed, som godt afsæt til din videre karriere.

Vil du høre mere om jobbet? .. så kan du kontakte:

Susanne Nielsen, lagerkoordinator, Mobil: 23 63 07 04, mail: susanne.nielsen@man.eu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Ventrupparken 6
2670 Greve

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: 1. juli 2024 eller efter aftale

Kontakt

Lagerkoordinator, Susanne Nielsen
(+45) 23 63 07 04
susanne.nielsen@man.euFind vej

.

Vil du se hvordan det er, at arbejde som elev hos MAN? Så se her hvad Cathrine fortæller..

MAN – med en stolt historie

Vidste du at MANs historie går mere end 250 år tilbage? I 1898 fusionerer to sydtyske maskinfabrikker under navnet Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg og heraf stammer de tre velkende bogstaver MAN, som vi kender dem den dag i dag.

I slutningen af 1800-tallet ansættes en ung, håbefuld ingeniør ved navn Rudolf Diesel, der opfandt det princip til forbrændingsmotorer, der i dag bærer hans navn og MAN fabrikken gav ham ressourcer til at realisere princippet.

For lidt over 100 år siden begyndte MAN således en ny æra. I dag er MAN en international koncern og en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®