FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Speditørelev i DSV Aalborg


Kickstart din karriere - bliv speditørelev hos DSV

Udvikling, ansvar og tempo er nogle af nøgleordene i DSV’s elevuddannelse. Her får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere med udgangspunkt i netop dit liv.

Bliv en del af succesen

DSV er en af verdens allerstørste transport- og logistikselskaber og en succeshistorie i dansk erhvervsliv. Det er vi ikke mindst, fordi vores medarbejdere er pivdygtige og passionerede speditører. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi er på vej mod en fremtid drevet af grønne teknologier og digitale kvantespring – og her skal vi have dig med på vejen frem. 
I DSV er der fart over feltet hver eneste dag, og vi har brug for unge medarbejdere, der ved, hvad de vil, og hvad de står for. Vi har allerede over 100 dygtige og topmotiverede speditørelever, og du bliver en del af sammenholdet, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt i et stærkt netværk.

Spedition hos de bedste

Du behøver ikke at vide, hvad spedition er, når du læser denne annonce. Det skal vi nok lære dig. Hvis du kommer med din personlighed og viser initiativ og nysgerrighed, så tilbyder vi dig en karriere, der matcher dine drømme.

I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner. Her er det dit ansvar som speditørelev at forhandle den gode aftale og koordinere den allerbedste transport.

Hos os får du hurtigt dine egne kunder, så du kan vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau. Du planlægger dagligt logistik og shipping af varer i hele verden, og du handler hurtigt og finder de rigtige løsninger lokalt og globalt både for dine kunder og for DSV.

Vi er med dig hele vejen og lærer dig alle facetter af spreditionsfaget i en spændene hverdag fuld af muligheder og stærke relationer - vejen frem starter her. 

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2024 med opstart til september i Hedehusene, Horsens, Esbjerg og Odense. Derefter er verden åben for dig!

Har du nogen som helst spørgsmål, så er Stine og Mona fra elevteamet klar på mail elev@dk.dsv.com. Du kan også læse meget mere DSV’s elevuddannelse og adgangskravene på vores karriereside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Boegildsmindevej 23
9400 Noerresundby

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Stine Kjølholt
stine.kjoelholt@dsv.com

Mona Larsen
mona.larsen@dk.dsv.comFind vej

.

Mød vores speditørelever

”Der er hele tiden nye udfordringer, og her er plads til alle typer mennesker.”

Christian, speditørelev i DSV

”For at være en god speditør skal man være nysgerrig på verden”

Cecilie, speditørelev i DSV

”Når vi sikrer fra A til B, at det hele spiller - det giver et sus i maven”

Signe & Frederik, speditørelever i DSV

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®