FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Bliv administrationselev i en af Danmarks største bilkoncerner

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab.

Koncernen vokser sig større dag for dag, og derfor har vi brug for en engageret elev, som kan blive en del af vores dygtige Bilteam omgivet af lækre biler på vores hovedkontor i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg.

Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Samtidig giver vi dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer.

Som elev hos Nielsen Car Group tilbyder vi en lærerig og alsidig elevplads, hvor du skifter mellem praktiske opgaver ved den daglige deltagelse i de forskellige opgaver i Bilteam og den teoretiske tilgang via skoleophold. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af varierende opgaver, hvor du vil indgå på lige fod med dine kollegaer, som også vil give dig en grundig instruktion og oplæring til opgaverne.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Indregistrering og fakturering af nye og brugte biler
  • Koordinering og afstemning med sælgere i vores bilhuse
  • Oprettelse af biler ved indkøb
  • Behandling af leasingaftaler på bl.a. forholdsmæssig registreringsafgift
  • Mange forskelligartede administrative opgaver i vores team

Hvem er du?

  • Du har bestået en Højere Handelseksamen (HHX), EUX, HG eller tilsvarende uddannelse
  • Du er klar til at tage ansvar og gøre dig umage med arbejdets udførelse
  • Du er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du er udadvendt og besidder masser af humør og gå på mod
  • Du har grundlæggende kendskab til Office-pakken samt Excel

Sådan søger du jobbet:

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Lonni Jensen på loje@nielsencargroup.dk eller Ricky Nielsen rini@nielsencargroup.dk. Vi behandler naturligvis din ansøgning med største fortrolighed.

Tiltrædelse efter aftale. Stillingen er på 37 timer, og arbejdsstedet er vores administration i Bilernes Hus i Silkeborg.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via "Ansøg nu" knappen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nielsen Car Group 
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. marts 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Adm.- og Compliancechef, Ricky Nielsen
rini@nielsencargroup.dk

Lonni Jensen
loje@nielsencargroup.dkFind vej

.

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®