FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev søges til vores kontor i Silkeborg

Kickstart din karriere inden for logistikbranchen hos UpNorth Logistics.

Som Speditørelev hos os får du en enestående mulighed for at lære og udvikle dig inden for spedition, mens du arbejder på vores kontor i Silkeborg. Vi søger en engageret og ambitiøs elev, der brænder for at gøre en forskel og ønsker at blive en del af vores team.

Om os:

UpNorth Logistics er en veletableret virksomhed med base i Silkeborg. Vi specialiserer os i temperaturreguleret transport og tilbyder skræddersyede logistikløsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde, læring og personlig udvikling.

Dine opgaver:

Som Speditørelev vil du blive introduceret til alle aspekter af spedition og logistik. Dine opgaver omfatter alt fra håndtering af dokumentation til support og kommunikation med kunder og partnere, som vi har et tæt samarbejde med.

Dine kvalifikationer:

  • Fuldført en HHX, STX, HTX eller HF
  • Kørekort til bil
  • Stærke kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk
  • Evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i teams

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende elevforløb på vores kontor i Silkeborg
  • Mulighed for at lære fra erfarne fagfolk og få praktisk erfaring inden for spedition
  • En støttende arbejdskultur med fokus på trivsel og udvikling i et uformelt miljø
  • Karrieremuligheder inden for en vækstorienteret virksomhed i logistikbranchen

Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for logistik, så send din ansøgning og CV til Kim Hansen via "Ansøg nu" knappen. Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte os på tlf. 42 92 95 00. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for logistik, så send din ansøgning og CV afsted hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

UpNorth Logistics ApS
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kim Hansen
(+45) 42 92 95 00Find vej

.

Hvad gør vi?

Hos UpNorth Logistics har vi mere end 30 års erfaring og speciale i temperaturkontrolleret transport og håndtering af logistikløsninger. Vores erfaring vokser hver dag - i hver eneste transportløsning og ved hver enkel kunderelation.

Hvordan gør vi?

Med et solidt fundament løser vi selv de mest komplekse logistiske udfordringer, der kan opstå. Det gør, at vi både kan garantere on-time ankomst af vores kunders gods og sikre kvaliteten af alle slags temperaturfølsomme varer.

Hvorfor gør vi det?

Vi er stolte af vores opbyggede og brede netværk af tætte partnere i hele Europa. Det hjælper os med at udvide vores ekspertiseområde, så vi kan vedholde et højt niveau af kundetilfredshed og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®