FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev søges til vores kontor i Silkeborg

Kickstart din karriere inden for logistikbranchen hos UpNorth Logistics.

Som Speditørelev hos os får du en enestående mulighed for at lære og udvikle dig inden for spedition, mens du arbejder på vores kontor i Silkeborg. Vi søger en engageret og ambitiøs elev, der brænder for at gøre en forskel og ønsker at blive en del af vores team.

Om os:

UpNorth Logistics er en veletableret virksomhed med base i Silkeborg. Vi specialiserer os i temperaturreguleret transport og tilbyder skræddersyede logistikløsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde, læring og personlig udvikling.

Dine opgaver:

Som Speditørelev vil du blive introduceret til alle aspekter af spedition og logistik. Dine opgaver omfatter alt fra håndtering af dokumentation til support og kommunikation med kunder og partnere, som vi har et tæt samarbejde med.

Dine kvalifikationer:

  • Fuldført en HHX, STX, HTX eller HF
  • Kørekort til bil
  • Stærke kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk
  • Evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i teams

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende elevforløb på vores kontor i Silkeborg
  • Mulighed for at lære fra erfarne fagfolk og få praktisk erfaring inden for spedition
  • En støttende arbejdskultur med fokus på trivsel og udvikling i et uformelt miljø
  • Karrieremuligheder inden for en vækstorienteret virksomhed i logistikbranchen

Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for logistik, så send din ansøgning og CV til Kim Hansen via "Ansøg nu" knappen. Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte os på tlf. 42 92 95 00. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en spændende karriere inden for logistik, så send din ansøgning og CV afsted hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

UpNorth Logistics ApS
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kim Hansen
(+45) 42 92 95 00



Find vej

.

Hvad gør vi?

Hos UpNorth Logistics har vi mere end 30 års erfaring og speciale i temperaturkontrolleret transport og håndtering af logistikløsninger. Vores erfaring vokser hver dag - i hver eneste transportløsning og ved hver enkel kunderelation.

Hvordan gør vi?

Med et solidt fundament løser vi selv de mest komplekse logistiske udfordringer, der kan opstå. Det gør, at vi både kan garantere on-time ankomst af vores kunders gods og sikre kvaliteten af alle slags temperaturfølsomme varer.

Hvorfor gør vi det?

Vi er stolte af vores opbyggede og brede netværk af tætte partnere i hele Europa. Det hjælper os med at udvide vores ekspertiseområde, så vi kan vedholde et højt niveau af kundetilfredshed og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®