FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i salg til Intern VA – Vejle

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Vi satser på vores elever og tilbyder mange en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Få eksklusiv elevuddannelse! Oplev sammenhold og studietur

  • Du får en praktisk erhvervsuddannelse med en normal arbejdstid fra 8.00-16.00 samt fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.
  • Vores elever fra hele landet går samlet på ét hold. Vi ønsker at skabe en særlig holdånd blandt vores elever, og give dem indsigt i hinandens fagområder. Der er fokus på teambuilding, personlig udvikling og spændende fællesaktiviteter.
  • Du skal igennem ti skoleophold af fem dages varighed, hvor et af skoleopholdene er en studietur i udlandet.
  • På skoleopholdene vil du lære om virksomhedens strategi, nøgletal, og produkter. Du vil også få indsigt i, hvordan vi arbejder med fx bæredygtighed og digitalisering, og hvordan vores Logistikcenter i Billund fungerer.
  • Du bliver klædt særligt på til at rådgive vores mange VA-kunder. To af skoleopholdene vil foregå på Aarhus Tech College med fokus på produktkendskab.
  • Når undervisningen foregår i Aalborg bor alle skolehjemsberettigede elever på Skansen i Nørresundby. Det sker med fuld forplejning og adgang til svømmehal, motionscenter, saunagus mm. På Aarhus Tech College indlogeres alle skolehjemsberettigede elever på det tilstødende skolehjem med fuld forplejning.
  • Imellem skoleopholdene vil du modtage intern undervisning fra kolleger og leverandører, således du bliver klædt på til at blive den bedste sælger indenfor vand- og afløbsprodukter.

Kom og vær med til at give vores kunder en god oplevelse

Du skal være klar på at servicere vores kunder med et højt engagement og nysgerrighed. Du får et stort ansvar, mange forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Eksempler på arbejdsopgaver på kontoret:

  • Du sælger varer pr. telefon og gennem mail
  • Du servicere og hjælper interne og eksterne kunder og kollegaer pr. telefon og mail
  • Du udarbejder ordrer
  • Du laver tilbudsberegning og efterfølgende opfølgning
  • Du sidder med projektberegninger og projektstyring
  • Du agerer support til ekstern salg

Husk på, vi forventer ikke, at du ved en masse om fx vores produkter eller det at arbejde på kontor. Vi satser på de kandidater, der har gå-på-mod og gerne vil lære om vores forretning og kunder.

Investér i din karriere - søg nu!

Mange elever fra kontor bliver til teamkoordinatorer, salgschefer, produktchefer eller eksterne salgskonsulenter med tiden.

Send os dit CV og uddannelsesbevis sammen med en kort ansøgning senest den 12. april 2024.

Adgangskrav: For at søge skal du før 1. september 2024 have afsluttet én af de følgende uddannelser: GF2 på EUD Business, GF2 på EUX Gymnasiet, være student fra HHX, eller være student fra STX, HTX eller HF og have bestået et EUS5-forløb. Som voksenelev over 25 år skal du kunne vise en realkompetencevurdering (RKV).

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt Salgschef, Henrik Virenfeldt Larsen, på tlf. 41 72 31 70. Ved øvrige spørgsmål kontakt People Talent Partner Cathrine Jensen på tlf. 25 19 26 94.

Mød vores elever og læs mere om elevuddannelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udvikler talenter! Bliv en del af vores arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor vi har fokus på sammenhold, trivsel og karrieremuligheder. Vi har mere end 35 elever ansat på tværs af afdelinger. De arbejder inden for salg, butik, indkøb, administration og IT. Halvdelen af vores elever er voksenelever over 25 år.

Vi har en flad organisation med en uformel omgangstone og en åben ledelsesstil. Vi er på over 25 lokationer i hele landet og samarbejder på digitale platforme. Hver måned mødes vi på Teams til en status fra vores CEO Claudio Christensen, og du kan stille spørgsmål.

Vi er også en ansvarlig virksomhed. Vi har konstant fokus på at reducere vores klimaaftryk med nye initiativer, hvor vi senest har udskiftet pakkefyld, tape og papkasser i et stort emballageprojekt. Vi tager også socialt ansvar ved fx at tilbyde fleksjob, integrere flygtninge og igangsætte støtteaktiviteter.

Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker og 7500 medarbejdere. Dermed er Ahlsell Nordens største distributør inden for af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk, 26 butikker og 11 selvbetjeningsbutikker.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ahlsell
Toldbodvej 15
7100 Vejle

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Salgschef Henrik Virenfeldt Larsen
(+45) 41 72 31 70



Lær os bedre at kende


Find vej

.

Vi gør det nemmere at være professionel

Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet.
Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i en verden, hvor den eneste konstant er forandring. Med vores leverandører i ryggen er vi altid på forkant, så vi sammen med vores kunder kan reagere på ændrede krav og nye regler – og gøre smartere processer og bæredygtige muligheder til ny vækst.
I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk, 26 butikker og 11 selvbetjeningsbutikker.

Den bedste tid i dit arbejdsliv
Mange af os har forskellige arbejdspladser gennem livet. Vi har en ambition om, at din tid i Ahlsell, skal være den bedste tid i dit arbejdsliv, når du engang ser tilbage på dit arbejdsliv.
Det skal være trygt og sjovt at arbejde i Ahlsell, og vi skal føle, at vores arbejde giver mening. Vi tror på, at når vi har glade medarbejdere, så kan vores kunder mærke det, når de handler med os, og vi kan hjælpe dem endnu bedre.
Vores værdier Ansvarlighed, Åbenhed og Enkelhed guider os i hverdagen, som et slags moralsk kompas, og når vi alle gør os umage for hver dag at leve op til værdierne og bidrage til et godt arbejdsmiljø, så tror vi på, at vi kan lykkes med at skabe den bedste tid i dit arbejdsliv.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®