FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med speciale i offentlig administration

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder indsigt i en bred vifte af opgaver i flere af PET´s afdelinger, hvor du bidrager til den administrative understøttelse af organisationen. Vi har fokus på, at du får et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb i en spændende organisation.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver inden for blandt andet stabsfunktioner som HR, økonomi og indkøb samt andre specialiserede enheder i en efterretningstjeneste som for eksempel Personsikkerhed. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte generel administrativ sagsbehandling, journalisering og personaleadministration.

Arbejdsopgaverne varierer, hvor nogle kræver et hurtigt arbejdstempo med mange deadlines og forandringer, mens andre er mere rutineprægede og strækker sig over længere tid.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed.

Om dig

Du brænder for at levere en god service, og motiveres af at blive udfordret personligt og fagligt i forbindelse med opgaver og skiftende arbejdsområder.

Inden du tiltræder, har du bestået eller forventer at bestå; EUX med retning kontor, STX, HF eller HTX med et fem ugers EU/HGS-forløb, HHX eller HG/HGV med gode karakterer. Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS) skal du indsende en realkompetencevurdering sammen med din ansøgning. Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte din lokale uddannelsesinstitution.

Du arbejder struktureret og evner selvstændigt at prioritere dine arbejdsopgaver. Som person er du positiv og som regel i godt humør. Det er motiverende for dig, at du gennem elevtiden bliver en del af forskellige dele af organisationen og får en stor kontaktflade på tværs.

Arbejdet foregår ved en computer, og indeholder meget kommunikation på mail og telefon. Det er derfor væsentligt, at du er fortrolig med MS Officepakken, tryg ved at arbejde i større IT-systemer, og formulerer dig klart og tydeligt i skrift og tale.

Det kan blive aktuelt at du skal læse og skrive engelsk, hvilket du skal være komfortabel med.

Vi vil bede dig om at uploade et CV og besvare følgende tre spørgsmål i stedet for en motiveret ansøgning:

  • Hvorfor har du valgt at søge en stilling som kontorelev med speciale i offentlig administration?
  • Hvilke forventninger har du til PET som arbejdsplads - og hvilke overvejelser gør du dig omkring det at være ansat i en efterretningstjeneste?
  • Beskriv kort hvordan en god arbejdsdag ser ud for dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart pr. 1. september 2024.
Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver gældende aftale mellem Finansministeriet og HK-STAT samt OAO-S fællesoverenskomst. Der indgås en aftale om en to-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Udover den praktisk uddannelse er der ca. 15 ugers skolegang inklusiv den afsluttende fagprøve.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal væreopmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder,at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du heller ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til at kontakte os på HR-rekruttering@politi.dk for yderligere information. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi forventer at påbegynder samtaler i uge 18 og afslutter dem i maj måned.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 22. marts 2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Politiets Efterretningstjeneste (PET)
Klausdalsbrovej 1
2860 Søborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 22. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR-rekruttering@politi.dk.

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®