FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

SPEDITØRELEV – AARHUS – 1. SEPTEMBER 2024

Er du kendt for at være dén, der holder overblikket i gruppearbejdet? Sigter du efter en international karriere, hvor du hver dag samarbejder med mennesker fra hele verden?

Så er du måske én af vores kommende speditørelever. Med et stærkt fællesskab i ryggen og hele verden som din arbejdsplads, bliver du dygtig at lave transportløsninger til vores kunder.

LEMAN tager imod nye elever 1. september 2024 på vores sites i Taulov (v. Fredericia), Greve og Aarhus. Du vil få speciale indenfor enten Air-, Sea eller Road-transport, og lære af vores dygtige kollegaer.

Du får:

 • et fællesskab med andre speditørelever og skarpe specialister.
 • konkret erfaring fra en global virksomhed, der tager godt imod dig og ser vigtigheden af at træne og udvikle dig som speditør.
 • en 2-årig uddannelse med opstart 1. september 2024.

Hos LEMAN går du ikke kun herfra med erfaring. Det kan du få alle steder. Når du er udlært hos os, så er du en knalddygtig speditør med et internationalt netværk og en bred kompetencepakke, der sikrer dig en god start på din karriere.

I løbet af din uddannelse kommer du til at:

 • Rådgive kunder om hvilken transportform, de bør vælge.
 • Forhandle priser og løsninger med rederier, luftfartsselskaber og vognmænd.
 • Håndtere fragtbreve og tolddokumentation.
 • Planlægge og optimere logistikløsninger.

”Som elev ved LEMAN har jeg fået et kæmpe ansvar samt lært at tænke mere ud af boksen – forstået på den måde, at jeg hele tiden tænker i alternative løsninger. Og så er jeg blevet bedre til at have is i maven. På det personlige plan er jeg også blevet bedre til at bevare overblikket og blevet mere udadvendt i min dialog med nye mennesker.” - tidligere LEMAN speditørelev

Et stærkt netværk

Du starter sammen med de øvrige speditørelever, så du fra dag 1 får et netværk. Vores ledere og uddannelsesansvarlige følger dig gennem uddannelsen og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Vi går op i at have et rart arbejdsmiljø med nærværende ledere, der selv arbejder hands-on med opgaverne i teamet. Desuden kan du glæde dig til vores fester og elevarrangementer.

Det forventer vi af dig:

 • Du har afsluttet eller er ved at afslutte en HHX/EUX eller STX/HF/HTX suppleret med det adgangsgivende 5 ugers EUS-kursus.
 • Du har gode sprogkundskaber både på dansk og engelsk
 • Du er serviceminded og har lyst til at tale med kunder over telefon og digitalt.
 • Du kan lide at arbejde med deadlines og har godt købmandskab.
 • Du er nysgerrig, lærevillig, målrettet og finder allerede nu interesse for transport og logistik.
 • Du har haft fritidsarbejde og/eller været aktiv i fx foreninger, sport eller udvalg.
 • Du er klar til at tage ansvar for at få mest muligt udbytte af dit 2-årige uddannelsesforløb.
 • Du har en ren straffeattest og kan blive godkendt til baggrundskontrol

Nok om os! Nu vil vi gerne høre mere om dig. Hvis du synes det lyder som noget for dig, så send os dit CV og eksamensbevis med et par ord om, hvorfor du finder det spændende og hvorfor du skal være elev hos os.

Har du spørgsmål til elevforløbet, er du mere end velkommen til at kontakte Anette Bargmann, People & Culture Business Partner på +45 3343 4146

Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEMAN
Sommervej 31B, 1
8210 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Anette Bargmann
+45 33 43 41 46Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om LEMAN

"We always find a way - the LEMAN way".

I LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammensætte den løsning, som tidmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser. Det kræver erfaring, fleksibilitet og kreativitet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Det er dem, som kender kunderne og deres forretning, som stiller de rigtige spørgsmål og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®