FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainees 2024

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning, hvor du bliver stillet overfor spændende arbejdsopgaver og samarbejder med skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så læs med her; vi søger nemlig nye revisortrainees hos Christensen Kjærulff.

Du bliver kollega med de dygtigste revisorer i branchen, og det er dem, som guider og støtter dig i på din vej mod titlen som revisor. Hos os vil du opleve, at der åbnes op for et hav af muligheder for dig og din karriere.

Hvem er du – og hvad kan du?

Vi ser din karriere som en rejse, og din rejse afhænger først og fremmest af din uddannelsesmæssige baggrund. Vi forestiller os, at du enten er studerende eller dimittend fra en gymnasial uddannelse, HA Almen, Finansøkonom, Financial Controller eller noget lignende. Mulighederne er mange, og i samarbejde med dig finder vi frem til, hvad det næste uddannelsesmæssige skridt skal være.

Det vigtigste for os er, at du med stort engagement kan skabe gode relationer til klienter såvel som kollegaer. Samtidig gør vi os, sammen med dig, umage for at gøre samarbejdet med klienten til en god og professionel oplevelse. Du kan forvente, at den gode indsats og ambitioner belønnes med et stigende ansvar og flere spændende opgaver, som er med til at udvikle dig – både fagligt og personligt.

Som revisortrainee hos Christensen Kjærulff bliver du en del af et hold, og her spiller vi hinanden stærke. Allerede fra første dag vil du opleve, at vi er her med dig. Som en del af din onboarding bliver du tildelt en traineeansvarlige, som vil være din nærmeste sparringspartner, og som gør sig umage for at møde dig i øjenhøjde. Samtidig vil du, sammen med husets øvrige trainees, blive en del af et fælles onboardingforløb, der både består af faglige og sociale aktiviteter. Det er vigtigt for os, at du får en tryg og tillidsfuld introduktion til virket som revisor.

Hvem er vi – og hvorfor skal du netop vælge os?

Christensen Kjærulff er et revisions- og rådgivningsfirma beliggende i lyse, moderne lokaler på Østerbro (lige overfor Nordhavn St.). Hos os får du mere end 100 dygtige og specialiserede kollegaer. Vi er gode til at holde regnskab samtidig med, at vi yder professionel rådgivning om økonomiske og skattemæssige forhold. Derfor er det vigtigt, at du interesserer dig for - og orienterer dig om - samfundsmæssige forhold.

Vi sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så du naturligt vil opleve en sammenhæng mellem teori og praksis, da vores trainees som oftest sideløbende opstarter et skoleforløb. Omkostningerne i forbindelse med studiet dækker vi, og i dialog med dig sørger vi for, at du får den nødvendige tid, så du kan nå til og fra undervisningen.

Du skal vælge at blive trainee hos os, fordi vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi både vægter dine faglige udvikling og mennesket bag. Vi bakker op om, at du har tid og overskud til at balancere arbejde, studie og fritidsliv.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du altid velkommen til at kontakte HR-chef, Diana Plahter, på telefon +45 33 30 15 15 eller dpl@ck.dk. Du kan også læse mere om os på www.ck.dk.

Ansøgningsfristen er 31.05.2024. Vi afholder samtaler løbende, og håber, at du sender din ansøgning allerede i dag.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Christensen Kjærulff
Østbanegade 123
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR-chef, Diana Plahter
(+45) 33 30 15 15
dpl@ck.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Karriere & Liv

Hos Christensen Kjærulff stiller vi høje krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at de udviser en høj grad af faglighed og personligt engagement til arbejdspladsen og vores kunder. Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads med vigtige og alsidige opgaver, hvor ansvaret følger kvalifikationerne, og hvor du kan gøre din indflydelse gældende og sparre med dine kollegaer, uanset om opgaven skal løses individuelt eller i samarbejde med andre i afdelingen eller på tværs af huset. Vejen til din ansvarlige partner er kort og uformel.

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®