FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Færdselsstyrelsen søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger som elev i Færdselsstyrelsens afdelinger i Ribe.

I Færdselsstyrelsen har vi mange forskellige opgaver og fagligheder, men fælles for os er, at vi har vi fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med at nå organisationens strategiske mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af Færdselsstyrelsens ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet.

Hos os er der mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret til dine behov, og det du brænder for.

Om Færdselsstyrelsen

Du vil blandt andet blive placeret i Færdselsstyrelsens område ”Transport, Køretøjer og Klima”.

I Transport, Køretøjer og Klima, varetager vi en lang række af opgaver. Vi godkender og fører tilsyn med de virksomheder og personer som arbejder indenfor transportbranchen, ligesom vi udarbejder og udsteder de regler som gælder for vejtransporterhvervet.

Som elev i Transport, Køretøjer og Klima, vil du i løbet af din elevtid blive rokeret rundt mellem to af områdets fagteams, ligesom du kommer til at varetage selvstændig sagsbehandling i forbindelse med ansøgnings- og tilsynssager, hvor dine arbejdsopgaver har direkte betydning for virksomheder i Danmark og udland.

Når du indgår en elevkontrakt med Færdselsstyrelsen vil vi planlægge et forløb for dig, hvor vi kommer omkring de kompetenceudviklende opgaver, som gør dig i stand til at varetage en stilling som administrativ konsulent efter endt uddannelse.

Dette indebærer, at du i din elevtid også vil være i vores område ”Administration og Udvikling”. Administration og Udvikling sikrer rammerne, skaber sammenhæng og understøtter udviklingen, så styrelsen i fællesskab kan realisere visionen om sikker og bæredygtig mobilitet. En del af din elevtid vil derfor være i vores team Kundebetjening og sagsstyring samt Økonomi, ligesom du vil blive introduceret til de stabsfunktioner, der ydermere findes i Færdselsstyrelsen.

Om dig

Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Det er en klar fordel, hvis du har erhvervserfaring fra andet job, fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde e.l. Dette hører vi meget gerne mere om i din ansøgning.

Jobbet indeholder en del kommunikation – bl.a. via telefon og mail. Det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale.

Det er vigtigt, at du har let ved at arbejde sammen med andre, idet tværgående opgaveløsning er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt fællesskab og sparring. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig. Du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.

Ansættelsesvilkår

Som elev i Færdselsstyrelsen har du din faste gang på vores to kontorer i Ribe.

Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang og afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Ansættelsesområdet er Transportministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Natasja Gam Mejdal på telefon 4187 1763.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad og eventuelt anden relevant dokumentation. Vi skal modtage din ansøgning senest den d. 31. marts 2024

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 14 og 15

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Vi er godt 600 engagerede kollegaer, med forskellige fagligheder og opgaver, og vi står overfor en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760 Ribe

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamleder, Natasja Gam Mejdal
(+45) 41 87 17 63


Find vej

.

Et arbejdsliv i balance

I Færdselsstyrelsen vil vi have så alsidige karrieremuligheder som muligt. Hos os er der forståelse for forskellige karrierevalg, drivkræfter og motivation i arbejdslivet.​ Karrieveje og kompetenceudvikling er ikke blot en lineær proces, men skal tage højde for livsfaser, værdier og hvad vi motiveres af.

Faglighed, motivation og livsfaser spiller en central rolle i vores udvikling og karriereveje. Derfor er der heller ikke to karriereveje, som er ens. Din karrierevej bliver til i samarbejde med din leder, så den passer til dig, dine opgaver, ambitioner og styrelsens vision og strategi.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®