FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Ernæringsassistentelev/gastronom med speciale i smørrebrød og catering til Henrikdal Fælleskøkken

Ernæringsassistentelev/gastronom med speciale i smørrebrød og catering med lyst til at lave mad med hjertet.

Vi søger ny elev fra maj/juni

Så er det til tasterne, vi ved du er derude og glæder os til at du skal være en del af vores team.

Bliv en del af vores fabelagtige elev team. Som elev hos Henriksdal Fælleskøkken får du en spændende elevplads, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag og får mulighed for at udvikle dine evner i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

Hos os bliver du en del af et superdedikeret team, bestående af ernæring assistenter, kokke og konditor. Engagementet er højt og vi har fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger, der overrasker - og hvor smagen er i højsædet.

Vi leverer mad til ca. 350 beboere på døgnforplejning, fordelt på fem plejecentre og fire cafeer. Vi er en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi har et samarbejde med kantinen på Høje-Taastrup rådhus, hvor en del af din uddannelse vil foregå.

Teamplayer med passion for mad

Vi forventer du har bestået grundforløb 1 og 2 som enten gastronom eller ernæringsassistent, ellers tilbyder vi også, du kan komme i mesterlære. Vi tager også gerne voksenelever (voksenløn).

Du er positiv, servicemindet og frem for alt er du en teamplayer. Du har passion for mad, sans for kvalitet synes det er spændende at arbejde med økologi. Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar.

Vi tilbyder dig:

  • Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse
  • Individuelt tilrettelagt elevplan
  • Personlige og engagerede praktikvejledere
  • Evaluerende samtaler og opfølgning under hele forløbet
  • Mulighed for at kombinere teori og praksis
  • Engagerede kolleger som prioriterer at give rum til eleverne
  • Mulighed for et social netværk med andre elever i køkkenet
  • Du møder et køkken med stor erfaring med at uddanne ernæringsassistenter og gastronom elever
  • En uformel omgangstone i et dynamisk team
  • Vi producerer og tillaver selv diæter
  • Vi anvender økologiske grønsager, som følger årstiden
  • Vi sætter en ære i at producere/bage brød, lave desserter og kager selv
  • Vi har mulighed for at tilpasse mødetider individuelt

Arbejdstid

Din ugentlige arbejdstid er 37 timer med arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne. Løn under uddannelse i henhold til gældende overenskomst på området. Opstart efter aftale.

Ansøgningsfristen er den 8. april 2024

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen tlf.: 23 84 13 83 / Peter Mørup Jansen tlf.: 51 53 41 71 på hverdage i tidsrummet 9-15.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Høje-Taastrup Kommune
Valbyvej 47
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 8. april 2024
Tiltrædelse: maj / juni 2024

Kontakt

Køkkenchef, Eva Bojesen 
(+45) 23 94 13 93

Peter Mørup Jansen
(+45) 51 53 41 71



Find vej

.

Om ernæringsassistentelevuddannelsen

Som ernæringsassistentelev er der rig mulighed for at komme godt rundt i alle områder inden for kold produktion, varm produktion, diætkost og buffetkost.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®