FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Struer kommune søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Har du modet til at tage ansvar og blive en del af i en stor, dynamisk organisation? Så er det dig, vi søger som kontorelev i Struer Kommune.

Vi søger to elever til hhv. Borgerservice og Ydelser samt Sekretariatet, Jura & indkøb

Fælles for de to elevstillinger er, at du i elevperioden vil være fast tilknyttet disse afdelinger. Der vil være en vifte af forskellige opgaver, hvor du får rig mulighed for at tilegne dig kompetencer inden for det administrative område i en stor offentlig organisation. Som elev hos Struer Kommune vil du opleve, at du bliver inddraget på lige fod med dine kollegaer og du får værdifuld erfaring, der uden tvivl vil åbne mange døre til erhvervslivet fremadrettet.

Om stillingerne

Du kommer til at få en stor kontaktflade og servicere borgere, medarbejdere og ledere på tværs af kommunen. Hverdagen er dynamisk og alsidig, og vi er fælles om at løse store og små opgaver og få tingene til at glide smidigt.

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede og dygtige kolleger, hvor du selv vil få mulighed for at præge din hverdag ud fra hvilke interesser du har. Nedenfor kan du læse lidt om opgaverne i de forskellige afdelinger, som søger en kontorelev:

Borgerservice og Ydelse (en stilling)

  • Behandling af ansøgninger
  • Fysiske ekspeditioner i Borgerservice og Ydelse
  • Administrative opgaver og sagsbehandling
  • Telefonbetjening
  • Vagtplanlægning
  • Betaling af regninger m.m.

Sekretariat, Jura & Indkøb (en stilling)

Opgaverne i Indkøb vil f.eks. være:

  • Supportsager i forbindelse med indkøb
  • Opdatere varer og priser i indkøbssystemet
  • Div. administrative opgaver herunder f.eks. vedligeholdelse af kontraktoversigten

Opgaverne i sekretariatet vil f.eks. være:

  • Vielser, legater og alkoholbevillinger
  • Mødekoordinering og klargøring af møder
  • Dagsordensansvarlig herunder udfærdigelse og udsendelse af dagsordener og referater fra politiske og administrative møder
  • Arrangere virksomhedsbesøg
  • Grundlovsceremoni
  • Valg (vi har kommunalvalg i 2025)

Om dig

Vi forventer, at du har bestået eller forventer at bestå enten en EUX, HHX, HG2/HGS/HGV med adgang til specialet offentlig administration eller STX/HTX/HF + fem ugers EUS-forløb.

Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Ligesom du tager ansvar for dine opgaver og er fagligt stærk. Derudover skal du have lyst til at lære nyt. Det er naturligt for dig, at du leverer en engageret og stabil indsats og du har en åben, venlig og kommunikerende adfærd.

Vi tilbyder:

  • En 2-årig uddannelse i et travlt, spændende og inspirerende miljø, hvor du vil få mange forskellige opgaver
  • Oplæring inden for forskellige arbejdsområder
  • Oplæring i forskellige administrative IT-systemer
  • En spændende og afvekslende kombination af praktik og skole

Du må gerne gøre dig nogle tanker om hvilken af stillingerne, du mener passer bedst til dig. Fordelingen og tilbuddet af elevstillingerne vil bero på en samlet vurdering af kvalifikationer og kompetencer og træffes af ansættelsesudvalget.

Løn og ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til aftalen mellem Finansministeriet og HK/kommunal.

Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Martin Knudsen på 3060 3181.

Lydens By

Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA. Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?

Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struer Kommune
Østergade 13
7600 Struer

Datoer

Ansøgningsfrist: 20. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Chefkonsulent, Martin Knudsen
(+45) 30 60 31 81



Find vej

.

Hvem er vi?

I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.

Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®