FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

STARK søger salgstrainees med speciale i byggematerialer eller værktøj

BYG DIN FREMTID I STARK – BLIV SALGSTRAINEE

Vil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, hvor faglighed bliver vægtet højt og hvor du som salgstrainee får indflydelse på din egen fremtid?

Som salgstrainee i STARK får du en seriøs og målrettet handelsuddannelse (af 2 års varighed) med mange fremtidige karrieremuligheder. Læs mere om uddannelsen her.

Du får:

  • En uddannelse der består af et stærkt mix af praktikforløb og skoleophold
  • Mulighed for udstationering i Grønland i tre måneder som en del af uddannelsen
  • En studietur til udlandet
  • Et stærkt fællesskab med mere end 100 traineekolleger
  • Mulighed for at bygge ovenpå din uddannelse med akademifag
  • Et stærkt introduktionsforløb
  • Supplerende salgstræning i løbet af uddannelsen
  • Personlig og faglig sparring med både uddannelsesansvarlig, leder og HR gennem hele din uddannelse
  • Et socialt og fagligt fællesskab med kollegaer i forretningerne med forskellige baggrunde, der er klar til at sparre og supporte dig

I STARK har vi plads til enhver form for talent, og hos os er der karriereveje for alle. Fælles for alle medarbejdere i STARK er at de har kompetencer, som er efterspurgte i branchen. Du får derfor en eftertragtet uddannelse, der er med til at sikre din fremtid. En handelsuddannelse hos STARK er kun begyndelsen på din karriere. Vi har medarbejdere i specialist- og lederfunktioner, som i sin tid er udlært i STARK.

Vi søger salgstrainees med drive og lyst til at lære

I STARK er ingen dage ens. Vi er omstillingsparate, og tager enhver udfordring med gejst og motivation. Vi går altid en ekstra mil for vores kunder og det gør vi med stolthed – for vi ser det som vores fornemmeste opgave at yde den bedste service og rådgivning. Vi søger salgstrainees, der er nysgerrige og som stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig – og om muligt gøre dig til en af fremtidens ledere, specialister eller rådgivere i STARK.

Bliv klædt på til din fremtidige salgskarriere

I stillingen som salgstrainee med speciale i trælast vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
  • Kundekontakt - selvstændigt og sammen med mere erfarne kolleger
  • Tilbudsberegning og -opfølgning
  • Indhente tilbud fra leverandører
  • Sikre leverancer til aftalt tid og i rette mængde til kundernes byggepladser
  • Sikre at udstillingsområder er præsentable
  • Deltage i lokale salgsaktiviteter samt kundemøder

I STARK forventer vi ikke, at du ved en masse om værktøj og byggematerialer på forhånd – det er blandt andet dét du kommer til at lære.

Kvalifikationer

I STARK er der uddannelsesmuligheder for alle – vi vil gerne i dialog med dig uanset hvilken uddannelsesbaggrund du har. De fleste af vores salgstrainees kommer ind på handelsuddannelsen via gennemført EUX, EUD, HG, HHX eller anden gymnasialuddannelse, men vi har også mange, der kommer som voksenelever, mesterlærelever eller der kommer med en realkompetencevurdering. Læs mere om uddannelsen og tjek optagelseskravene her eller på din lokale handelsskole.

Vi søger ambitiøse salgstrainees, der tør tage ansvar. Er det dig? Så send os din ansøgning allerede i dag.

Ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbevis/seneste adgangsgivende karakterer ved at benytte "Ansøg nu" knappen. Husk at angive hvilket geografisk område du foretrækker. Vær opmærksom på, at vi registrerer din ansøgning i vores elevjobbank og beholder den i op til 6 måneder.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

STARK
Vi søger elever til følgende lokationer:

Aabybro, Aalborg, Aarhus C, Aarup, Allinge, Assens, Bogense, Brabrand, Brande, Brøndby, Brønderslev, Dronninglund, Esbjerg, Faaborg, Fredericia, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederikssund, Give, Glostrup, Græsted, Grenå, Hedensted, Helsingør, Herning, Hillerød, Hobro, Holbæk, Holstebro, Horsens C, Hørsholm, Ikast, Ishøj, Kalundborg, Kolding, Køge, Lemvig, Maribo, Middelfart, Nordhavn, Nykøbing F, Nykøbing S, Odder, Odense, Randers, Ringsted, Ribe, Risskov, Roskilde Ø, Rudkøbing, Rødekro, Rønde, Rønne, Silkeborg, Skejby, Skanderborg, Skjern, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Tommerup, Varde, Vejle, Viborg, Viby J, Ærø & Ølgod

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Løbende



Lær os bedre at kende

.

Om STARK

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 85+ trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.500+ medarbejdere og er en del af STARK Group A/S, der er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer. Vi står bag dem, der kan deres håndværk.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®