FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Byg din fremtid i

STARK

Hvem er vi

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt

Engroshandel

Large size

Hele landet


STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 85+ trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.500+ medarbejdere og er en del af STARK Group A/S, der er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer. Vi står bag dem, der kan deres håndværk.

Vi bygger morgendagens Danmark

Siden 1896 har vi bygget på tillid, overvundet udfordringer og sat dagsordenen for vores branche. Med mere end 125 års historie er STARK baseret på en stærk kultur med positive værdier. Hver dag arbejder vores kunder og samarbejdspartnere hårdt for at bygge andre menneskers fremtid – og derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.

Det gør os både til landets største leverandør af byggematerialer og til håndværkernes foretrukne byggepartner.

Diversitet og inklusion

I hjertet af STARK står medarbejderne. Vi bestræber os på at være en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, som afspejler samfundet. Vi tror på, at diversitet og inklusion er godt for forretningen og vores daglige samarbejde med kunder og leverandører.

Vi er dedikeret til at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere med forskellige baggrunde, perspektiver og behov. Vi møder alle med respekt og et åbent sind. Kun ved at anerkende forskellighed, opnår STARK konkurrencefordele og mulighed for at fortsætte den positive vækstrejse.

Mød os

Vi kan sammen opbygge og gøre nytte af dine kompetencer til gavn for dig og vores kunder.

Netværk og venner for livet

Under din tid som elev her hos STARK danner du dig et livslangt netværk, som vil være en karrieremæssig hjælp, men i høj grad også vil være venner for livet. For os er fællesskabet vigtigt. Det er her, du som menneske får mulighed for at udvikle og udfordre dig selv.

Under hele uddannelsen vil du derfor opleve, at du altid kan række ud i et ligesindet netværk af andre elever i STARK. Vi har en humoristisk tone og et uformelt miljø. Dit nye netværk på mere end 100 andre elever over hele Danmark, vil være fundamentet for dit fremtidige personlige netværk.

Find din styrke. Form din fremtid

Derved kan vi sammen opbygge og gøre nytte af dine kompetencer til gavn for dig og vores kunder.

Du kan føle dig tryg i et stærkt fællesskab, hvor du føler dig hjemme. Med åbenhed og ærlighed er det vores mission at inspirere og motivere dig. Vi dyrker respekten for hinanden i et imødekommende miljø, hvor der er plads til forskelligheder. Fordi vi er en moderne virksomhed, der står for høj kvalitet, og altid gør en forskel.

Vores kultur er båret af vores værdier, som er forankret i medarbejderne. Sammen lykkes vi med at forløse hinandens potentiale og løfte virksomheden i fællesskab.

Ordentlighed

Vi opfører os ordentligt overfor kunder, kollegaer og samarbejdspartnere

Passion

Vi brænder for vores kunder og vores forretning

Stolthed

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover

Din karrierevej

Vi har plads til enhver form for talent i STARK

Bliv klædt på til din fremtidige karriere

I STARK har vi plads til enhver form for talent, og hos os er der karriereveje for alle. Fælles for alle medarbejdere i STARK er at de har kompetencer, som er efterspurgte i branchen. Du får derfor en eftertragtet uddannelse, der er med til at sikre din fremtid.

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig.

Bliv salgstrainee

Din hverdag vil byde på varierede opgaver – her møder du ikke bare en kost og et lager, der skal fejes! Vi vil involvere dig i store projekter, når nogle af Danmarks allerstørste byggerier skal hjælpes på vej med råd og vejledning. Du bliver vores kunders vigtigste samarbejdspartner i at træffe de rigtige valg for deres byggeprojekt.

Læs mere om salgstraineeuddannelsen i STARK her

Bliv lager- og logistikelev

Du vil som lager- og logistikelev i STARK få en målrettet og seriøs uddannelse, der veksler mellem skoleperioder og praktikforløb hos STARK. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor din indsats og dit engagement værdsættes, og som vil danne rammerne for mange fremtidige muligheder.

Bliv chaufførelev

Som chaufførelev i STARK bliver du en del af STARKs store og anerkendte logistik set up, og du får din daglige gang bag rattet i én af vores 160 lastbiler, som hver dag leverer varer til vores kunder i hele landet. Din fornemmeste opgave er at levere varer til kunderne på rette sted, til rette tid og i den rette mængde.

Bliv en af os

Du er vores fremtid - Er vi din?

Er du vores nye kollega?

Er du klar til at forbedre STARK og forme din egen fremtid? Hos os får du rammerne til at indfri dit potentiale. Vi tilbyder et dedikeret fokus på de rette udviklingsmuligheder. Med udgangspunkt i vidensdeling og en lyst til at være på forkant med nye tiltag og tendenser i branchen, giver vi dig chancen for at være med til at gøre en positiv forskel.

Bliv en del af stærkt fællesskab med masser af mulighed for at udvikle og udfordre dig selv.

Vi søger salgstrainees, lager- og logistikelever, chaufførelever og kontorelever til hele landet

Salgstrainees:

Lager- og logistikelever:

Kontorelever:

Har du spørgsmål? Kontakt vores HR!

STARK
Skanderborgvej 277
8260 Viby J
T: (+45) 82 52 31 58
M: HRsupport@stark.dk

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Aarhus, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®