FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

IT-Support elev

FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at supportere dem med god IT i hverdagen. Vi søger en IT-support elev til vores lokation i Stilling med opstart den 1. september 2024.

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb, hvor vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere de mange forskellige opgaver, der er forbundet med jobbet som IT-supporter. Derudover samler vi alle vores elever flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores elever.

Vi tilbyder dig

Som IT-Support elev bliver du en integreret del af vores IT servicedesk, hvor du i samarbejde med teamet vil levere support til vores kollegaer både telefonisk, skriftligt og onsite på vores lokationer.

Du vil i din dagligdag med håndtering af tickets få berøring med en stor variation af problemstillinger, og du vil hurtigt få ansvaret for dine egne opgaver, som kunne være opsætning af udstyr, AD administration, printeropsætning eller andre spændende opgaver. Vi arbejder efter devisen, at den der har evnen, har pligten, og vi belønner initiativ og flittighed med ansvar.

Derudover vil du få let berøring med både en række transportrelaterede systemer, men også systemer der strækker sig fra vores salgsafdeling henover vores lagre til vores finansafdeling.

I vores servicedesk udgør vi den primære kontaktflade for alle IT-relaterede tickets, som både er incidents af forskellig karakter, men i høj grad en række requests fra vores kollegaer, som løber stærkt for at servicere alle vores kunder. Derfor bestræber vi os på at møde vores kollegaer i øjenhøjde og med base i en god struktur levere førsteklasses support med en rolig hånd.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Stilling, hvor størstedelen af vores IT kollegaer har deres daglige gang, men der vil også blive arbejdsdage på andre kontorer i Danmark i begrænset omfang, ligesom man også har muligheden for at komme med på opgaver i udlandet.

FREJA kulturen

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø og har attraktive arbejdsforhold og personalegoder, der bl.a. byder på en lækker frokostordning og fitnessrum til fri afbenyttelse. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Kvalifikationer

  • Du har lyst til at lære og udfordre dig selv og er i besiddelse af en naturlig nysgerrighed. Du besidder gode kommunikative kompetencer, og er tryg i dialogen med andre mennesker både på dansk og engelsk.
  • Du har et naturligt servicegen og motiveres ved at hjælpe andre. Du er meget struktureret og kan tage ansvar for egne opgaver.
  • Du formår at arbejde selvstændigt med opgaverne, men skal trives i et team, hvor mange opgaver hele tiden er i gang og løses i fællesskab.
  • Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med IT-support.

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen, og husk at medsende dokumentation for din uddannelse. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen er aktiv, indtil pladsen er besat.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport & Logistics A/S
Ørstedvej 11
8362 Hørning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Head of IT, Morten Vørts
(+45) 96 70 50 17
mvor@freja.vomLær os bedre at kende


Find vej

.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®