FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Selvstændig teknisk designer-elev

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i ambitionen om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og bidrage til den grønne omstilling.

Er du vild med at tegne og har lyst at arbejde med teknisk dokumentation og programmer som AutoCAD og ArcGIS? Så er det måske lige dig, vi står og mangler. I afdelingen Asset Gas Support søger vi en teknisk design-elev. Afdelingen tæller 27 medarbejdere med kompetencer inden for bl.a. tegne- og dokumentationsopgaver, ekspropriation, landmåling, Teknisk Sikkerhed og GIS. Asset Gas Support er en del af Energinet Gastransmission, som står for drift og vedligehold af eksisterende gasinfrastruktur samt etablering af nye anlæg, bl.a. til den kommende brintinfrastruktur, der bygges i forbindelse med den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup.

Alsidig uddannelse

Du får en alsidig og spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med allerede indlært viden, ligesom du får en masse viden at bygge videre på. Samtidig får du mulighed for, sammen med dine kolleger, at sætte præg på dit uddannelsesforløb og dine opgaver. Du lærer at arbejde med forskellige it- og tegne-programmer og har nok allerede nu et godt kendskab til flere programmer. Resten lærer vi dig. Glæd dig til en bred uddannelse i en virksomhed, der er meget bevidst om sine medarbejderes trivsel.

Interesse for tegneprogrammer og it

Du har afsluttet dit grundforløb eller afslutter det i de kommende måneder. Din alder er underordnet - vi er også åbne for voksenelever. Hovedsagen er nemlig, at du som person er ansvarsbevidst, fleksibel og samarbejdsvillig - og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har masser af gå-på-mod og er villig til at gøre en indsats for at være på forkant med udviklingen inden for dit område. Du er samtidig god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og har lyst og mod til at komme ud i ”marken”, men også tålmodighed til at sidde ved computeren.

Vi tilbyder, at du bliver en del af en afdeling med stærke relationer og fokus på sammenhold, samt deltagelse i et elev-netværk på tværs af hele Energinet.

Ansættelsestidspunkt: 1. juli 2024. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Dine arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af arbejdstegninger og opdatering af tegningsmateriale i bl.a. Revit, Auto-CAD og ArcGIS
  • Oprettelse og vedligehold af tegningsdokumentation i Meridian, som vi bruger til dokumenthåndtering
  • Oprettelse af anlægsdokumentation i ArcGIS
  • Opmåling og afsætning af ledninger mv. med GPS
  • Design af gasinfrastruktur
  • Kontrol og opfølgning i forbindelse med igangværende anlægsprojekter

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via ”Ansøg nu” knappen, så vi har den senest 7. april. Vi forventer at holde samtaler 15. og 16. april. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte teknisk assistent Marion Fürstling på tlf. 2131 4280 eller afdelingsleder Jesper Jørgensen på tlf. 2420 1202. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Gastransmission, der har en central rolle i den grønne omstilling. Gastransmissions arbejde er i dag og de kommende år centreret om tre store opgaver for samfundet. Først og fremmest skal vi drive, vedligeholde og udvikle det eksisterende net i takt med markedets behov. Dernæst skal vi sørge for, at gasforbrugere i Danmark i 2030 er forsynet med Biogas. Det sker bl.a. ved at opføre en række modulære og fleksible anlæg, der skal tilbageføre den voksende mængde biogas markedet tilbyder. Til slut har Gastransmission den unikke opgave at bygge fremtidens rygrad for brint i Danmark, der skal stå færdig i 2030.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Energinet
Pederstrupvej 76
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. april 2024
Tiltrædelse: 1. juli 2024

Kontakt

Teknisk Assistent, Marion Fürstling 
(+45) 21 31 42 80

Afdelingsleder, Jesper Jørgensen
(+45) 24 20 12 02Find vej

.

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, hvor vi forsyner Danmark med el og gas, og omstiller energisystemet til grøn energi.

I en god balance mellem dine ønsker og værdien for Energinet får du stor indflydelse på hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver. Læs mere om vores fleksible medarbejderfordele, der også inkluderer en aktiv personaleforening, en attraktiv forældrepakke, hjemmearbejdsplads og -udstyr, seniorordning mv.

Se film om Energinet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®