FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv IT-supporterelev på AO's hovedkontor i Albertslund

Træd op på karrierestigen og bliv IT-supporterelev i en innovativ virksomhed.

Får du energi af, at rutinen bliver udfordret hver eneste dag? Er det vigtigt for dig at have kolleger, du kan grine med? Og vil du sætte gang i karrieren i et firma, der har vundet priser for vores brug af IT?

Så er det måske dig, der kommer til at hjælpe dine 850 kolleger på kontoret, lageret og i butikken, når alt fra ERP-systemer til labelprintere driller.

"Jeg ser regelmæssigt ting, der er nye for mig, efter at have været her i 10 år. Så du kommer ikke til at kede dig,” siger din nye teamleder, Jon Zimmerdahl Pedersen.

Velkommen til AO-familien – få attraktiv erfaring med innovative IT-løsninger
Vi en af Danmarks førende forhandlere af VVS, el, værktøj og andet udstyr til bygge- og håndværksbranchen. Men selvom vi har 100 års historie, sidder vi ikke fast i fortiden.

Med vores AO365-app har kunderne butikken i lommen, og de kan handle i vores fysiske butikker 24/7. Det er vi stolte af – især fordi vi i 2021 blev kåret som Året digitale virksomhed ved Danish Digital Awards. Du kommer altså ind et sted, hvor vi sætter digital innovation i front – og det giver guf til dit CV.

Det er ikke så vigtigt, hvad du kan – men hvad du vil
Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj for at kunne være i AO! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed. Du yder support både fysisk på hovedkontoret i Albertslund, online og over telefonen – og navnlig det sidste, da mange af dine kolleger arbejder i butik. Vi har også butikker i Sverige, men du vil kun skulle tale engelsk med dem

Og det vigtigste er, at VI er klar til at investere i DIG!
Derfor står vi klar med en exceptionel elevuddannelse, der giver mange elever lyst til at blive hos os efter endt forløb.

Du bliver klædt godt på
Som IT-supporterelev hos AO bliver du en vigtig del af vores IT-afdeling på ca. 30 medarbejdere. Du vil være tilknyttet vores IT-afdeling, som varetager IT-drift og IT-udvikling for hele AO-koncernen. Dine kolleger vil sørge for en grundig oplæring, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og løbende får mere ansvar. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og bliver en væsentlig del af vores hverdag.

Dagene i IT-support aldrig ens, men du kan bl.a. se frem til at:

  • At yde førsteklasses IT-support og løse kollegers IT-problemer i hele virksomheden over telefonen
  • At hjælpe til med at implementere de nyeste teknologier indenfor IT
  • Fysisk opsætning af udstyr
  • Forsendelse og modtagelse af IT-udstyr
  • Print af kort og vedligeholdelse af vores nye adgangssystem

”Selvom vores dage kan være travle i IT, så er det mega tilfredsstillende at vide, at vi hver dag hjælper vores kollegaer videre når de støder på udfordringer.” – Yohann, nuværende elev

Hos AO går vi ikke bare på arbejde…
… For vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er gode venner og kolleger, der har hinandens ryg og hjælpes ad – vi er faktisk lidt som en familie. Og arbejdet er ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid, vi bruger sammen med vores gode kolleger. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder og kollegaer på den bedst mulige måde.

Du bliver en del af vores IT-supportafdeling, der i dag består af 2 elever, 3 IT-supportere og 1 teamleder. Vi er et ungt team, der nyder en hverdag med et højt energiniveau og et lige så højt jokeniveau. Det gælder både på arbejdet og privat, hvor vi også gerne ses.

”Du behøver ikke at gå på æggeskaller her. Vi kan sagtens tage gas på hinanden, for vi holder sammen, når det gælder. Så her bliver du en del af et team, hvor vi har hinandens ryg,” fortsætter Jon.

Er du klar til at kickstarte din karriere?
Det eneste krav er, at du skal have lyst til at blive en del af fællesskabet, og at du har gennemført og bestået:

  • Grundforløb 1 og 2 på Data- og kommunikationsuddannelsen med speciale i IT-support.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Send din ansøgning og CV via "Ansøg Nu" knappen hurtigst muligt. Vi søger en IT-supportelev til start hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler. Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jon Zimmerdahl, Leder af IT-support på tlf. +45 70 28 00 77 eller jzp@ao.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 3
2620 Albertslund

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Jon Zimmerdahl
(+45) 70 28 00 77
jzp@ao.dkLæs mere om elevuddannelsen i AO 

.

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®