FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kontorelever til Udlændingestyrelsen – få en bred uddannelse inden for offentlig administration

”Udlændingestyrelsen er et rigtig godt sted at være elev. Jeg har mødt mange søde mennesker og opbygget et bredt netværk. Man er i praktik i flere forskellige kontorer og får på den måde prøvet af, om man interesserer sig mest for den direkte borgerkontakt eller den mere sagsbehandlende del.”

Det fortæller vores dygtige kontorelev Julie C. om Udlændingestyrelsen (US) som elevplads.

Vil du også have en elevplads, hvor der er fokus på din læring og faglige udvikling? Og hvor du får en bred uddannelsesprofil med rig mulighed for at anvende den viden, du tilegner dig på skolen, i din opgavevaretagelse? Så bliv kontorelev hos os pr. 1. september 2024.

Velkommen til Udlændingestyrelsen

Du vil blive mødt af erfarne praktikkontorer, der ser frem til at byde dig velkommen og klæde dig på til, at bidrage til den samfundsmæssige opgave, US løfter.

Vi behandle sager om udlændinges ret til besøg og ophold i Danmark, heriblandt sager om familiesammenføring, visum, asyl, permanent ophold mv.

Du kan læse mere om os her.

Dine arbejdsopgaver som kontorelev

Din arbejdsdag vil bestå af en god blanding af både nye udfordringer og faste opgaver fx:

 • administration og sagsbehandling i forhold til procedurer, love, aftale- eller regelgrundlag
 • journaliserings- og sagsstyringsopgaver
 • søgning i og vedligeholdelse af digitale systemer
 • telefonbetjening og skriftlig kommunikation
 • betjening af borgere i vores Borgerservice

Vi tilbyder dig

En bred kontoruddannelse med praktik i fire forskellige kontorer, hvor du får grundig oplæring af kolleger, der har lyst til at lære fra sig. Du bliver en del af en stor koncern, hvor du får mulighed for at opbygge et stærkt netværk – både internt i US og i hele Udlændinge- og Integrationsministeriet, som US er en del af.

Desuden kan vi blandt andet tilbyde:

 • fleksible arbejdstider
 • interne kurser, valgfag via skolen og en arbejdsgiverbetalt studietur til Bruxelles
 • gratis parkering og en god kantineordning
 • sociale arrangementer fx fredagsbar, julefrokost, sommerfester, kontordage mv.

Vores forestillinger om dig

Vi er på udkig efter dig, der er motiveret for at kickstarte din karriere inden for offentlig administration i en statslig styrelse.

Dig, som har en moden og positiv tilgang til din uddannelse, hvor du tager ansvar for din egen læring og gør dig umage med din opgaveløsning.

Hvis du tilmed kommer med flair for mundtlig og skriftlig kommunikation, er god til at samarbejde og trives i en hverdag, hvor det er afgørende at tidsfrister overholdes, så er vi overbeviste om, at du og US vil være et godt match.

Er du vores nye kontorelev?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering senest søndag den 21. april 2024.

I din ansøgning bedes du besvare nedenstående spørgsmål, som vi vil lægge vægt på i udvælgelsesprocessen:

 1. Hvorfor har du valgt at søge en stilling som kontorelev i US?
 2. Hvilke personlige kompetencer kan du bringe i spil i dit praktikforløb?
 3. Hvordan vil du bruge dine konkrete erfaringer fra skole eller arbejde til at skabe værdi for US?
 4. Hvad forventer du, at få ud af at være kontorelev i US?

Vi forventer at holde samtaler i uge 18.

Du vil inden samtalen få tilsendt en faglig case, som vi vil høre dine refleksioner om til samtalen.

Yderligere information

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Marie K. D. Jensen på telefon 61 98 33 94 eller på e-mail mkdj@uim.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som kontorelev efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse. I løbet af de to år vil du have ca. 15 ugers obligatorisk skoleophold.

For at kunne søge stillingen skal du have gennemført én af følgende grunduddannelser:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HTX eller HF og 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter
 • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration inden den 1. august 2015

Hvis du er over 25 år, skal du indhente en opdateret realkompetencevurdering hos studievejlederen på en handelsskole. Læs mere om adgangskravene her.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Udlændingestyrelsen, Farimagsvej 51A, 4700 Næstved.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Udlændinge- og Integrationsministeriet 
Farimagsvej 51A
4700 Næstved

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig, Marie K. D. Jensen
(+45) 61 98 33 94
mkdj@uim.dkFind vej

.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har ca. 1925 medarbejdere fordelt på departementet, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®