FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Ejendomsserviceteknikerelev hos Synscenter Refsnæs

Har du flair for teknik, hænderne godt skruet på - og drømmer du om en alsidig uddannelse i et servicefag? Har du lyst til at arbejde med afvekslende udendørs og indendørs opgaver og lære om vedligehold af bygninger og grønne områder?

Så er en uddannelse som ejendomsservicetekniker måske noget for dig.

Om uddannelsen

Uddannelsen varer som udgangspunkt tre år og ni måneder. Uddannelsen er delt i et grundforløb og et hovedforløb. For elever, der har taget grundforløb 1 af en varighed på 20 uger, varer uddannelsen tre år og seks måneder.

Under skoleperioderne vil du bl.a. blive undervist i

 • Bygningsvedligeholdelse
 • Pleje og vedligeholdelse af udearealer
 • Brug og vedligeholdelse af værktøj og maskiner
 • Varme, ventilation og indeklima
 • Rekvirering og supervision af håndværkere
 • Økonomistyring ejendom – bygningsdrift og budgetlægning

Den praktiske del af uddannelsen foregår ved Synscenter Refsnæs i Administration og Service, som er understøttende for centrets udførelse af kerneopgaven. Du vil indgå i et serviceteam og få en bred samarbejdsflade med leverandører, brugere og øvrige personalegrupper. Den praktiske del af uddannelsen vil primært handle om vedligeholdelse af Synscenter Refsnæs’ bygninger og arealpleje jf. vedligeholdelses- og plejeplaner.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen plus 30 minutters selvbetalt spisepause om dagen. Vi vil gøre vores til at give dig en spændende og alsidig uddannelse, hvor du udvikler dig personligt såvel som fagligt.

Vi tilbyder

 • Et spændende og varieret uddannelsesforløb med mange udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling i en dynamisk organisation, hvor vi arbejder med mennesker
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger og kompetente uddannelsesansvarlige, som er parate til at give dig den bedste oplæring undervejs i dit uddannelsesforløb
 • En arbejdsplads med gode forhold i et uformelt miljø
 • Mulighed for benyttelse af centrets faciliteter, f.eks. svømmehal og motionscenter.

Vi forventer at du

 • Er nysgerrig, har en positiv tilgang samt gode samarbejds- og refleksionsevner, masser af gå på mod og er udviklingsorienteret
 • Er mødestabil, engageret og serviceminded, og at det er vigtigt for dig at løse opgaver selvstændigt med kvalitetssans
 • Har lyst til at lære og være en del af en organisation, hvor vi arbejder med mennesker
 • Har generelle IT færdigheder på brugerniveau
 • Er god til at formidle mundtligt og skriftligt
 • Er tryg ved højder såvel som krybekældre
 • Udviser initiativ og tager ansvar for egen læring

For at blive elev hos os skal du

 • Have bestået første del af grundforløbet og/eller 2. del og medsende dokumentation
 • Sende realkompetencevurdering med din ansøgning, hvis du er over 25 år

Samtaler afholdes løbende, til vi finder den rette kandidat

Ansættelse 1.9.2024, gerne tidligere.

Ansøgningsfrist 23.6.2024

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at møde os eller vide mere om stillingen inden du sender en ansøgning - kontakt områdeleder Dorthe Mechernsée på 40 33 05 23 eller dmc@regionsjaelland.dk

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest, Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 26. juni 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Dorthe Mechernsée
40 33 05 23
dmc@regionsjaelland.dkFind vej

.

Om Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse. Børn og unge, der er optaget i Synsregistret eller opfylder kriterierne herfor, kan gøre brug af tilbuddene. Målgruppen omfatter også børn og unge med yderligere funktionsnedsættelser.

Synscenter Refsnæs er et højt specialiseret tilbud, som arbejder vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde.

Tilbuddene omfatter vidensarbejde, specialrådgivning og vejledning, individuel udredning, kursustilbud og gruppeforløb, materialeproduktion, skole, efterskole, STU og botilbud.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®