FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

International MedTech virksomhed søger kontorelev med speciale i administration

Hos Getinge er vi passioneret omkring det, vi laver.

Bliv en del af vores teams af passionerede medarbejdere og få mulighed for både personlig og professional udvikling. Hos Getinge arbejder vi passioneret med at sikre, at både mennesker og samfund har adgang til den bedst mulige pleje og behandling. Vi tilbyder hospitaler og life science virksomheder produkter og løsninger, som har til formål at forbedre kliniske resultater og optimere arbejdsgange. Hver dag arbejder vi sammen for at skabe en reel forskel for vores kunder – og for at redde liv.

Søger du et inspirerende internationalt uddannelsesmiljø, hvor du kan blive udlært som kontorelev med speciale i administration? Bliv her og læs videre.

Som kontorelev hos Getinge bliver der taget hånd om din udvikling fra første dag. Den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration er en kombination af arbejde på kontoret og skolegang. Som en del af vores BackOffice team vil du bliver introduceret til et bredt udvalg af administrative opgaver i relation til ordrer, datahåndtering, leverandører, fakturering, eventplanlægning og meget mere. Sammen stræber vi efter at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder og kollegaer i Getinge. I vores team arbejder vi løbende med forbedringer, har høj fokus på medarbejdertilfredshed og stræber efter en fantastisk teamånd.

Din kommende arbejdsplads tilbyder et internationalt miljø i Digital Health Solutions (DHS) som er en afdeling af Getinge med fokus på softwareløsninger. Afdelingen har til huse i centrum af København. Du vil yderligere få kollegaer på tværs af vores 3 lokationer i Danmark og Tyskland.

Rollen

Som kontorelev med speciale i administration vil du blive introduceret til og arbejde med varierede opgaver, herunder:

  • Ordrehåndtering relateret til vores softwareprodukter.
  • Support til vores salgs- og serviceenheder over hele verden.
  • Diverse administrative opgaver inden for prislistevedligeholdelse, datakvalitet, leverandørstyring og procesbeskrivelser.

Din baggrund og profil

Du kan enten have bestået en HHX eller EUX eller gennemført en STX, HTX eller HF med et 5-ugers supplerende grundkursus.

  • Du har et stærkt personligt drive.
  • Du er serviceminded og villig til at lære.
  • Du er en teamspiller klar til at støtte et travlt team med forskellige opgaver, mens du også kan arbejde selvstændigt.
  • Social og udadvendt med en positiv indstilling.
  • Erfaring med Excel, Word, PowerPoint og Outlook er en fordel.

Da vi er en international virksomhed, er det vigtigt at du kan begå dig på engelsk både mundtligt og skriftligt for at få det optimale ud af din uddannelse

Hvad vi tilbyder

  • 2-årig elevuddannelse med fokus på administration
  • Et internationalt miljø
  • Inddragelse i, og selvstændigt arbejde med vores administrative opgaver
  • Opgaver der tilbyder mulighed for at lære og udvikle sig
  • Gode kolleger, der bekymrer sig om hinanden
  • Løn i henhold til kollektiv aftale og frokostordning
  • Sociale arrangementer

Ansøgninger vil blive gennemgået løbende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Karin Westrup på karin.westrup@getinge.com

Ansøg via "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Lokation

Getinge IT Solutions Aps
Dampfærgevej 21
2100 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Karin Westrup
karin.westrup@getinge.com



Find vej

.

Om os

Getinge IT Solutions Aps leverer digitale løsninger til hospitaler, der koordinerer og optimerer arbejdsprocesser på sterile serviceafdelinger, operationsstuer og patienters behandlingsforløb. Ved at støtte og lette arbejdsprocesser og kommunikationskanaler for sundhedspersonale hjælper vi vores kunder med at muliggøre bedre pleje med mindre indsats.

Getinge er på en spændende forandringsrejse, hvor vi hele tiden leder efter nye måder at forny os på sammen med vores kunder, således at vi sammen er rustet til fremtidens udfordringer inden for sundhedssektoren. Vi ønsker at fremme diversitet, ligestilling, inklusion og har som mål at blive Co2 neutral i 2025. Vi tror på at give vores medarbejdere en fleksibel arbejdsplads og arbejder med at skabe en læringskultur, som støtter personlig udvikling og kreativitet. Vores passionerede medarbejdere har vores værdi “Passion for Life” i deres hjerter.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®