FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kontorelev med speciale i administration

Vil du have en alsidig kontoruddannelse inden for specialet administration?

Lige nu tilbyder vi et spændende og udviklende elevforløb, hvor du vil få mulighed for at udfolde dit talent og dygtiggøre dig.

Er du klar på en spændende hverdag, der er præget af rutinemæssige opgaver, ad hoc-opgaver og arbejde på tværs af afdelinger, hvor du får berøring med både økonomi, personaleadministration, koordinering og andre administrative opgaver, der skaber stor værdi for dine kollegaer, så læs endelig videre.

”Der er virkelig frihed under ansvar og det smitter enormt af på arbejdsglæden, at man selv har mulighed for at sætte dagsordenen og kan præge sin egen hverdag og arbejdsopgaver,” siger kontorassistent, Camilla Pedersen.

Velkommen til en solid virksomhed, der vil fremad

DAV NORDIC er markedsledende indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger på de danske veje, samt salg af master i hele Danmark. Da vi fortsat vinder store udbud hos offentlige og private entreprenører, står vi aldrig stille, og hos os bliver du ikke kun elev, men en kollega med ansvarsområder og selvstændige arbejdsopgaver.

Vi har afdelinger i Silkeborg, Bjæverskov, Frederikssund og Sverige, samlet er der ca. 80 kollegaer der glæder sig til at møde dig. Lige nu søger vi en elev i både Silkeborg og Bjæverskov med opstart 1. september – hvis den rette kandidat har lyst og mulighed for at starte før, vil dette også være en mulighed.

Dette kunne blive en del af din hverdag

Du vil være med til at supportere både kunder, leverandører og dine kollegaer, have opgaver i økonomi, og hjælpe vores projektledere og øvrige afdelinger med forskellige administrative opgaver.

Her involverer vi hinanden og står klar til at hjælpe

Mange skilter med det – men når vi siger ”frihed under ansvar”, så mener vi det. Vi har nemlig tillid til, at du er den bedste til at træffe beslutninger om dine opgaver, uden at vi behøver at kigge dig over skulderen.

”Folk tager hinanden alvorligt, uanset hvem der taler med hvem. Her er man ikke bare sig selv nærmest – man gør virkelig, hvad der er bedst for firmaet,” fortsætter Projektchef, Bjørn Lyng.

Skal du være en del af teamet?

Du skal have gennemført EUX eller HHX. Har du en anden studentereksamen, skal den være suppleret med en 5 ugers EUS forløb med ”kontor” som specialeretning. Du er god til at kommunikere og danne relationer og forstår vigtigheden i diskretion og fortrolighed. Derudover har du en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver, er ansvarsbevidst og villig til at lære og udvikle dig. Du er en naturlig holdspiller men arbejder selvstændigt med dine arbejdsopgaver. Sidst men ikke mindst har du fokus på detaljer og arbejder struktureret og omhyggeligt, med høj kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR ansvarlig Gitte Frimann på: gfr@davnordic.dk

Mærk din ansøgning enten "Elev-Silkeborg" eller "Elev-Bjæverskov"

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg

Pilebækvej 5
4632 Bjæverskov​

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. juni 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Gitte Frimann
(+45) 26 82 29 00
gfr@davnordic.dkFind vej

.

Hvem og hvad er DAV NORDIC​?

DAV NORDIC A/S har mere end 90 års erfaring og leverer og monterer produkter og løsninger til infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige.

Virksomheden skiftede pr. 01.04.2019 navn fra Dansk Autoværn til DAV NORDIC og har med det fundet et navn, der både inddrager historien og afspejler virksomheden i dag.

DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed og støjreducerende løsninger. Derforuden har virksomheden en stor masteafdeling og leverer og monterer kvalitets stålløsninger til projekter i anlægsbranchen. Virksomheden har en stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Fundamentet er troværdighed, grundighed og høj kvalitet, og virksomhedens ydelser skal skabe størst mulig værdi for kunderne.​

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®