FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv salgselev i IKEA Odense

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Vores team i IKEA

Bliv en del af en verdensomspændende virksomhed, der omfavner kreativitet, nyskabelse og diversitet! Som vores nye Salgelev vil du opleve en unik mulighed for udvikling – både fagligt og personligt. Du får et enestående indblik i, hvordan vores kæde driver en dynamisk og succesfuld forretning.

Hos IKEA vil du ikke bare være elev – du vil være en afgørende del af et dedikeret team, der stræber efter at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker. Vores fokus er ikke kun på, hvad du kommer med i form af erfaringer, men på dine værdier og hvad du kommer med som person. Vi kigger på hvordan vi som virksomhed bedst kan støtte og udvikle dig gennem hele din læringsrejse. Sammen udforsker og dyrker vi dit potentiale. Hos IKEA handler det ikke bare om, hvad du lærer, men også om hvordan vi sammen skaber en værdifuld og meningsfuld fremtid.

En dag I dit liv hos os

Helt unikt hos IKEA, tilbyder vi vores elever at tage med på en 2-dages tur til Älmhult, stedet hvor det hele startede! Dyk ned i IKEAs historie og kultur, mens du udforsker museet. Få insideroplevelser og lær alt om, hvordan IKEA blev til.

Udover et fantastisk elevforløb, tilbyder vi også en række medarbejderfordele bl.a. helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatter hos samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning. En fuld pakke af fordele, der gør din tid her ekstra særlig!

Læs meget mere om vores elevforløb på vores hjemmeside.

Hvad du har brug for at vide

For at komme i betragtning skal du have en af følgende adgangsgivende uddannelser:

 • EUD Business
 • EUX Business
 • HHX
 • STX*
 • HF*
 • HTX*
 • Realkompetence vurdering
 • *Inkl. EUS supplering - læs mere på vores hjemmeside

Som elev arbejder du 37 timer i gennemsnit pr. uge. Du skal forvente at arbejde hver anden weekend, samt aftener i løbet af ugen.

Send din ansøgning i dag!

Send os din ansøgning, via vores hjemmeside, og fortæl os, hvad der motiverer dig til at blive en del af IKEA, og hvordan du vil bidrage til vores fælles succes.

Vi screener løbende ansøgninger og lukker stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet.

Opstart aftales individuelt ved ansættelse, men kan variere fra 15. juni – 1. september 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ingka.ikea.com. Vi gør opmærksom på at vi IKKE modtager ansøgninger på mail.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IKEA, Odense
Ørbækvej 91
5220 Odense

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Kan variere fra 15. juni – 1. september 2024

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdspladsEn del af IKEA

Som elev i salg bliver du en del af salgstemaet i dit varehuset. Det er dig, som sørger for, at kunderne får en fantastisk oplevelse ved at handle i IKEA. I din praktik arbejder du praktisk med blandet andet:

 • Produktsortiment
 • Kundekontakt  
 • Opsøgende salg  
 • Markedsføring
 • Salgsfremmende aktiviteter & kampagner

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®