FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Nu gør vi det igen!

AO søger nye elever til et stærkt hold.

Bliv en del af familien – Det er ikke så vigtigt, hvad ud kan, men hvad du vil…

Hos AO er arbejdet ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid, vi bruger sammen med vores gode kollegaer. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder på bedst mulig måde! Det betyder ikke noget, hvad du ved om byggematerialer og værktøj. Det er ikke så vigtigt – endnu! Det handler meget mere om dig, dit potentiale, din udvikling, din personlighed og din evne til at indgå i et fællesskab, samt din vilje til at give en hånd med, når kunder og kollegaer har brug for hjælp! Hos os er der aldrig langt fra tanke til handling og spænd-ende muligheder, hvor du får masser af medindflydelse og er med til at gøre en forskel.

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 900 medarbejdere, der arbejder, sveder, griner, lærer og gi’r en hånd med, når professionelle håndværkere bygger og vedligeholder Danmark. Vi omsætter for over 5 milliarder kroner om året og har 58 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor håndværkerne kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj. Hos AO er vi på samme hold. Vi lytter til hinanden. Vi hjælper hinanden. Og vi behandler hinanden med respekt. For dig som elev betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte dette, men også at du får vi den og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, hvor vi sammen kan gøre hinanden lidt dygtigere hver dag. Vi har en stolt kultur og et fantastisk engagement, og samtidig forholder vi os også til den tid, vi er en del af, og til de udfordringer, der ligger foran os

Højt tempo, brede smil og stærkt fællesskab
– Det går stærkt som elev i AO

I AO kan du se frem til en hverdag med fart på. Når du møder ind, starter du måske med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen, snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer, og meget andet. Sammen gør vi hinanden gode – også dig.

Du bliver en del af AO-familien

Som elev får du masser af udfordringer … og masser af hjælp til at klare dem. Eller sagt på en anden måde: Du bliver en del af familien, og vi vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit potentiale hos os. Din succes er vores succes.

Vi er med dig hele vejen til målet

Gennem hele din elevtid bliver du derfor fulgt tæt af din lokale butiksleder og salgschef samt af vores elevansvarlige i HR. Det er dem, der i samarbejde med dig, koordinerer dit elevforløb og sørger for, at du når dine og vores mål. Og vi er ambitiøse på dine vegne, så barren er sat højt.

Kom tæt på kunder og kolleger

Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder, leverandører og dine kolleger i butikken får du også daglig kontakt til vores centrallager, onlineteam, hovedkontor osv.

Få dit eget ansvarsområde

Vis os, hvad du vil. Så skal vi nok lære dig det, du skal lære, og hjælpe dig med at indfri dit potentiale. Og gør du det godt, kan du se frem til at få masser af ansvar. Mange elever ender endda med deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, SoMe, selvbetjening eller et bestemt hyldeområde.

UDDANNELSEN
Jobindhold, skoleophold og sammenhold Klar til 2 år med fart over feltet?

Din 2-årige elevuddannelse starter den 1. september 2024 og veksler mellem praktisk arbejde i én eller flere af vores 58 håndværkerbutikker, praktikophold på både vores centrallager og kompetencecenter, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på hovedkontoret i Albertslund.

Hvad lærer du på uddannelsen?

Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trade marketing og logistik. Og så bliver du lært op i alle vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Derudover har vi tradition for at besøge vores leverandører i ind- og udland, hvor du naturligvis også inviteres med.

Fakta

AO-kulturen
I AO har vi en virksomhedskultur med stolte traditioner, som tager udgangspunkt i følgende:

 • Kunden er konge
 • Medarbejderne ... AO’s vigtigste aktiv
 • Service/opmærksomhed/ægte interesse
 • Fleksibilitet
 • Købmandskab
 • Innovation

Hvorfor blive elev hos os?

 • Fordi du lærer fra de bedste fra dag 1
 • Fordi vi udnytter det bedste fra den fysiske og digitale verden
 • Fordi vi tilbyder en fantastisk elevuddannelse
 • Fordi vi udvikler os i fællesskab med vores kunder og leverandører
 • Fordi vi gør os umage og øver os i at være endnu bedre – hver dag

Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer – men vi ved, hvad VI bringer fremtiden

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®