FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv speditørelev

Er du ivrig efter at gøre en forskel, og er du motiveret af at jagte resultater sammen med et hold af erfarne toldspecialister? Som elev hos Stena Line vil du få en spændende dagligdag med stor diversitet i opgaverne og du vil spille en vigtig rolle, når gods transporteres på tværs af grænser.

Vi tilbyder en stilling som speditørelev med speciale i told. Dit primære fokus vil være at håndtere diverse toldløsninger, primært i Norge, Sverige og Danmark. Kommunikation er en vigtig del af hverdagen, og du vil derfor få mulighed for at udvikle og bruge dine sproglige færdigheder, når du hver dag er i kontakt med vores kunder for at sikre et højt kvalitetsniveau.

Du vil blive en del af en afdeling med 23 kollegaer (samt fem kollegaer på vores kontor i Halden), hvor du vil arbejde i en samarbejdende atmosfære med et fælles mål om kundetilfredshed og høj kvalitet.

Igennem din 2-årige uddannelse, vil du komme til at arbejde med de samme toldopgaver som vores erfarne toldspecialister hver dag udfærdiger til vores kunder. Du vil både komme til at indgå i vores Front Line team som ekspederer de chauffører, som skal med vores færger og samtidig håndterer de nu og her udfordringer, som chaufførerne måtte have. Derudover kommer du til at være en del af vores Customs Service team, som er det team der udfærdiger alle typer tolddokumenter for vores kunder – både faste kunder og spontane forespørgsler.

Der er derfor ingen tvivl om, at du som elev hos Stena Line vil får en spændende og alsing uddannelse.

Hvem du er

Hos Stena Line betyder din personlighed lige så meget, som hvor god du er til dit arbejde. Vi søger en medarbejder som er detaljeorienteret, og altid sørger for, at der ydes den bedste kundeservice til vores kunder. Du trives i en travl hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med dine kollegaer, men ofte også fordyber dig selvstændigt inden for dit fagområde. Ikke to dage er ens, og du må derfor være omstillingsparat, fleksibel og pålidelig.

  • Du har bestået HHX, STX, HF, EUX eller HTX – hvis du kommer fra STX, HF eller HTX skal du tage et fem ugers supplerende EUS
  • Du skriver og taler danske og engelsk – og kan måske kommunikere på tysk
  • Du har fokus på kvalitet og service, og du trives med at indgå i et team samtidig med at du kan lide individuel fordybelse
  • Du er nysgerrig og klar til at blive klogere på told og speditionsbranchen

Interesseret?

Elevstillingen er i vores fragtafdeling i Frederikshavn. Som speditørelev venter der et 2-årigt uddannelsesforløb med 10 ugers skoleophold fordelt over hele elevtiden. For at kunne servicere vores kunder bedst muligt, arbejder vores medarbejdere i skiftehold, og du vil derfor få skiftende arbejdstider. Lønnen vil være efter gældende overenskomst.

For at søge stillingen, skal du oprette en profil og sende din ansøgning og CV senest den 13. maj 2024. Vi vil holde samtaler løbende. Vær opmærksom på at grundet GDPR accepterer vi ikke ansøgninger via e-mail. Opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Freight Manager Lars Frost Andreasen på lars.frost.andreasen@stenaline.com, mens spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen, kan sendes til People & Payroll Advisor, Katrine Myrup Ritter katrinemyrup.ritter@stenaline.com.

Vær opmærksom på at vi afviser henvendelser fra rekrutterings- og ansættelsesbureauer i forbindelse med denne rekruttering.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Stena Line
Færgehavnsvej 10
9900 Frederikshavn

Datoer

Ansøgningsfrist: 13. maj 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Lars Frost Andreasen
lars.frost.andreasen@stenaline.com

Katrine Myrup Ritter
katrinemyrup.ritter@stenaline.comFind vej

.

Om Stena Line

Som førende inden for bæredygtig skibsfart, har Stena Line Europas mest omfattende netværk af ruter med fokus på transport af både passagerer og gods. Vi har over 5.100 medarbejdere i vores Stena Line-familie i Skandinavien, Storbritannien og Baltikum, som alle bidrager til vores virksomhed.

Stena Lines mission er at være et pålideligt bindeled mellem mennesker, steder og samfund. Vi spiller en afgørende rolle for at holde alt forbundet. Vi sørger for, at mennesker og varer ankommer til de steder, hvor de skal være, så erhvervslivet trives og samfund kan vokse. Vi forbinder familie og venner, og gør det muligt at udforske nye destinationer og besøge yndlingssteder igen.

Vi har forpligtet os til at opretholde og udvikle et bæredygtigt arbejdsmiljø, der giver lige muligheder for alle. Vi omfavner ligestilling, mangfoldighed og inklusion – og byder alle ansøgere velkommen.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®