FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Salgstrainee i YouSee

Er du ambitiøs, god til mennesker og klar til en salgsuddannelse i særklasse?

Vi har fokus på at udvikle dine styrker, potentialer og kompetencer til at blive vores fremtidige topsælger

Som trainee hos YouSee er du en stærk og vigtig del af teamet

Unge er en stor og vigtig ressource hos os, siger Lucas Frandsen, som er ansvarlig for alle trainees hos YouSee. De vælger en salgsuddannelse hos os, fordi den giver så mange udviklingsmuligheder og er en stærk og alsidig salgsuddannelse med flere karrieremuligheder efterfølgende. Det er et rigtig godt springbræt til en verden af muligheder.

Et sammenhold, der holder 

Hos YouSee er det gode fællesskab en vigtig faktor, både på uddannelsen og for arbejdet ude i butikkerne. Det er vigtigt at de unge trives og har det sjovt sammen. Her på redaktionen interviewede vi Oliver, som er én af de unge, som netop nu er i gang med YouSees salgsuddannelse. Oliver fortæller, at han stod overfor at skulle til at lave noget efter gymnasiet, og havde brug for en uddannelse. Og så havde han hørt rigtig godt om YouSee fra en god ven som arbejdede dér - og som synes det var et godt sted at være. Derfor valgte Oliver at starte på YouSees salgsuddannelse. ’’Jeg synes, at det var en fordel at få et bedre kendskab til erhvervslivet samtidig med at få en uddannelse. Jeg er også vild med at vi har et mål vi skal nå hver dag, og noget at sigte efter – og at der så er en provision i den anden ende, det gør det hele sjovere’’ siger Oliver.

Drømme

Oliver fortæller videre ’’Jeg har allerede lært meget af salgsuddannelsen hos YouSee, men én af de vigtigste ting er, at jeg har lært at arbejde som et team. Uanset om jeg bliver i YouSee eller tager videre, så er der rigtig meget, som jeg kan tage med videre herfra. Hvis jeg skal tænke fem år frem – så drømmer jeg om en lederstilling et sted i YouSee.’’

Når du starter på en salgsuddannelse hos YouSee, indgår du hurtigt på lige fod med de andre i butikken og bliver en del af et fast team. Uddannelsen kombinerer det praktiske arbejde i butikken med at gå i skole. Skoleopholdene udgør 10 uger (en uge ad gangen) i løbet af de to år uddannelsen tager, og her tager alle cases udgangspunkt i YouSees egen forretning - og ofte også fra den butik man selv er elev i.

Gennem undervisningen bliver du trænet i salg, præsentationsteknik, økonomi og markedsføring, så du bliver klædt godt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse. Du vil derfor også opleve, at du hurtigt bidrager til dit team og i butikken allerede indenfor de første måneder. Når du er færdig, har du et springbræt til en fremtidig stærk karriere og kan skrive salgsassistent på CV’et.

Som en del af YouSees salgsuddannelse kommer du med hele holdet på en super fed studietur i en europæisk storby, for at se de nyeste tendenser og koncepter i detailbranchen – For som Danmarks største televirksomhed skal vi hele tiden følge med.

Hos YouSee tror vi på dig, og vi har fokus på at udvikle dine styrker, potentialer og kompetencer til at blive vores fremtidige supersælger. Hos os vil du opleve, at du udvikler dig både fagligt og personligt og at vi har fokus på at træne de unge hele vejen rundt om salget, de møder nemlig kunderne både i butikken, telefonisk og på events - vi kalder det vores 360 graders hybride salgsuddannelse.

Ungt miljø

Når man starter på vores salgsuddannelse, bliver du en del af et ungt og dynamisk miljø med andre YouSee trainees fra hele landet. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder for dig der har ambitionerne.

Fakta

Vi søger salgstrainees i hele landet

Uddannelsesstart: 1. september 2024

Optagelseskrav: EUD Detail, HHX eller EUX. Har du en STX, HF eller HTX, skal du blot supplere med et 5 ugers EUS-forløb

Du skal være: Ambitiøs, engageret, tage din uddannelse seriøst og trives i et fantastisk fællesskab

Læs mere og send din ansøgning i dag på www.elev.yousee.dk

Psstt.. Størstedelen af vores trainees bliver i YouSee efter endt uddannelse - 50% af vores butikschefer er tidligere elever

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®