FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Speditørelev DACHSER Hvidovre

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden inden for spedition? Vil du have en uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så bliv elev hos DACHSER, og start din karriere i transportbranchen.

Jobbet

Spedition er meget mere end transport af varer fra A til B. Som speditørelev hos vores afdelinger indenfor for vejtransport eller sø- og luftfragt i Hvidovre, vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver inden for spedition. Du vil hurtigt få ansvar og indgå i vores teams på lige fod med dine kolleger. Du vil lære vores forretning og systemer at kende ved at komme rundt i forskellige afdelinger af enten vejtransport eller sø- og luftfragt, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger, kunder og leverandører i ind- og udland.

Elevuddannelsen tager to år; du veksler mellem undervisning på RHS i Roskilde (10 uger) og speditionsarbejde hos os. For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Uddannelsen sigter på, at du kan fortsætte samarbejdet med os efter endt uddannelse.

”Som elev kommer man rundt i de forskellige afdelinger i løbet af elevtiden – det er givende socialt, fordi man lærer kolleger fra hele kontoret at kende. DACHSER er ikke bange for at give eleverne ansvar, men man skal selv ville det.” – Udlært elev ved DACHSER i 2023.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er nysgerrig efter at lære. Til gengæld sørger vi for et stærkt sammentømret team og et rart arbejdsmiljø, hvor spørgsmål altid er velkomne, og hvor vi kan vende weekendplaner og nye toldregler i samme åndedrag.

”Alle elever går til frokost sammen. Det giver et godt sammenhold, og man kan sparre med nogen, der sidder i samme situation som én selv.” – Udlært elev ved DACHSER i 2023.

Som person er du positiv og trives godt i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver, men er også bevidst om, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du vil dagligt møde mange forskellige mennesker, kulturer og sprog, så det er vigtigt, at du er god til engelsk – og kan du flere sprog, er det et plus. Du er digitalt skarp og føler dig godt hjemme i Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med støttende kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og eventuelt mulighed for udstationering.

”Det der også er spændende ved at være speditør, er at komme ud og arbejde ude i verden. På min udstationering i Malsch til sidst i elevtiden, fik jeg et virkelig godt perspektiv på, hvordan vores stykgodsnetværk virker.”– Tidligere speditørelev i vejtransport i Hvidovre.

Send os dit CV og svar på vores spørgsmål

Vi har ikke brug for din ansøgning. Svar i stedet på nogle spørgsmål om, hvorfor du gerne vil tage speditøruddannelsen og hvorfor det lige præcis skal være hos DACHSER. Du må gerne fortælle os, om din præference er indenfor vejtransport eller sø- og luftfragt. Besvarelsen af spørgsmål og præferencer må meget gerne være som en videobesvarelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, kan du fange vores elevansvarlige:

Vejtransport: Outbound Manager, Magnus Madsen, på tlf. +45 5159 7781

Sø-/luftfragt: Manager ASL Denmark, Benjamin Genach, på tlf. +45 6012 6155

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER A/S
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 26. maj 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Vejtransport: Outbound Manager, Magnus Madsen
(+45) 51 59 77 81

Sø-/luftfragt: Manager ASL Denmark, Benjamin Genach
(+45) 60 12 61 55Find vej

.

Mød dine kolleger og få mere at vide om livet som speditørelev hos DACHSER eller læs mere om uddannelsen på www.blivspeditør.dk.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®