FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Skal man være verdensmester fra dag 1 for at blive revisortrainee i EY?

Naturligvis ikke. I EY elsker vi talent. Vi spotter det, udvikler det og passer på det! Her fortæller Susan W. Spaanheden om et stærkt fællesskab, samarbejde med konsulenter, cyberguruer, blockchain-eksperter, softwareudviklere og verdens bedste fredagsbar i et af verdens største revisionsfirmaer.

Min profiltekst på min Instagram: ”Jeg kan både strikke en sweater, se tv og have boller i ovnen på samme tid – hvad kan du?” lyder måske fjollet for nogle. Men den fortæller præcis, hvem jeg er, og hvordan det er at være revisortrainee i EY. For jeg multitasker gennem hverdagen. Nogle gange trykker jeg speederen i bund og ræser gennem kundebesøg, oplæg for skoler, halvmaratons, fredagsbar med kollegerne, drinkshygge med vennerne og kærestetid. Og andre gange træder jeg på bremsen og lader mig inspirere af, hvad andre mennesker kan, for jeg er altid sulten efter at lære nyt.

Lad os aflive fordommene!

Der er mange fordomme mod revisionsbranchen. Lad os bare være ærlige omkring det. Men lad os samtidig aflive et par af dem: Revision handler kun om excel-ark. En revisor sidder hele dagen på det samme kontor, foran den samme skærm og arbejder. Nej, nej og bare nej! I EY er dagene aldrig ens, og jeg møder hele tiden nye mennesker. Fx når jeg er ude hos kunder for at revidere deres regnskab. Når jeg interviewer virksomheder i forbindelse med EY Entrepreneur Of The Year, der er verdens mest anerkendte vækst-konkurrence. Når jeg holder oplæg på skolerne for studerende, der er nysgerrige på revisionsfaget. Eller når jeg bidrager til at udvikle digitale værktøjer. Hverdagen er aldrig den samme – og dét er jeg vild med.

Skal man være verdensmester fra første dag i EY?

Folk spørger mig tit, om det er svært at arbejde i en stor international virksomhed som EY. Det korte svar er nej! Men det kræver naturligvis en uddybning. Som revisortrainee hos EY får du egne kunder og egne ansvarsområder fra dag ét. ”GISP!” tænkte jeg, for selvfølgelig skræmte den stejle læringskurve mig en smule. Men hos EY arbejder vi ud fra "learning by doing”. Dét betyder, at du springer ud i alt det nye, men du har en ’buddy’, en mere erfaren revisor, der står bag dig med masser af sparring, hjælp og støtte. Det giver tryghed og mod. Karrieremæssigt er det ret cool at være en del af en stor organisation.

EY har kontorer flere steder i Danmark og verden over. Det giver mulighed for at flytte til andre byer eller andre lande og udvikle sit job.

Et stærkt fællesskab

Jeg valgte EY, fordi jeg havde hørt om fællesskabet og det store fokus på det sociale. I mit team er der udlandstur hvert andet år. Der er fodbold, padel- og golf-arrangementer, julefrokoster, sommerfester, ’apartment crawls’, hvor vi besøger hinandens hjem, og verdens bedste fredagsbar med rosé og champagne. I EY forstår vi at hygge os sammen!

Min hjerne elsker tal

Tal giver mening for mig, og jeg har nærmest fået dem ind med modermælken, fordi min mor er økonomichef. Min hjerne elsker bare tal, og efter et praktikophold forelskede jeg mig i revisionsfaget, fordi der er stor kundekontakt, og hverdagen er alsidig. Jeg startede hos EY på fuld tid efter HHX. Og det var det helt rigtige valg!

Er du også vild med tal, en alsidig hverdag og kundekontakt? Så er du måske vores nye revisortrainee.

Læs mere her: www.ey.com/da_dk/careers/revisortrainee

Hos EY arbejder vi ud fra "Learning by doing". Dét betyder, at du springer ud i alt det nye, men at du har en 'buddy', en mere erfaren revisor, der står bag dig med masser af sparring, hjælp og støtte. Det giver tryghed og mod.

Susan W. Spaanheden
Revisortrainee

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®