FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Få en karriere indenfor spedition og logistik

Bliv speditørelev hos SAMSKIP

Vi søger lige nu én voksenelev til vores lokation i Århus.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land eller sø, så er vi det rigtige sted for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med gode, dygtige og erfarende kollegaer, som altid arbejder på at finde de bedste løsninger for vores kunder. Udover at have vores kunder i fokus, har vi også stort fokus på vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at alle er glade for at komme på arbejde, hver dag. Vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til både at fejle og lære.

Som elev i SAMSKIP vil du blive en del af en global virksomhed med store visioner og med mange muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Vi har i SAMSKIP et skræddersyet elevprogram, som du vil indgå i. Det betyder at du i din elevtid, vil have tæt kontakt med din daglige leder, en tildelt mentor samt vores elevansvarlige, hvor du og din fagligeudvikling er i fokus.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan vi transportere vare fra A til B i Danmark og resten af verden for vores kunder. Du vil opleve vekslende opgaver indenfor spedition, logistik og distribution. Du vil også få stort ansvar samt kundekontakt på daglig basis.

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker og kommunikation, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, at du kan finde løsninger, ser muligheder frem for begrænsninger, og kan tænke hurtigt. Kundeservice er alfa og omega, og din forståelse her af betyder meget for din succes. Det der betyder noget for os, er dig som menneske, din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, du er nysgerrig efter at lære, og har mod på nye udfordringer. Det er også vigtigt for os at du er fleksibel og er en god teamplayer.

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på vores kontor i Århus og er et 2-årigt forløb inden for spedition og logistisk. Uddannelsen veksler mellem teori på et skoleforløb og praktik i virksomheden. Vi garanterer derfor både faglig og professionel udvikling.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. (Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus.)
  • Du har kørekort til bil (kategori B)
  • Du behersker engelsk tale og skrift på højt niveau.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse. Dette er dog ikke et krav.
  • Som voksenelev skal du være fyldt 25 år ved opstart.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Samskip A/S
Vandvejen 7
8000 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Michael Ilsoe
(+45) 46 98 46 91
Michael.Ilsoe@samskip.comFind vej

.

A global logistics company

Samskip is a Dutch company with its headquarters in Rotterdam, Netherlands which was founded originally in Iceland, in 1990. Since then Samskip has consistently grown and extended its network in 35 countries.

With offices in 24 countries across Europe, North America, Africa, Asia and Australia, we offer transport and related services by land, sea, rail and air, around the world, focusing on cost efficient, reliable and environmentally friendly solutions.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®