FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Butikselev 2024

BabySam søger elever til Danmarks største børneunivers i hele landet, skal du være en del af vores elevhold i 2024?

Bliv elev hos BabySam: Det rigtige sted at starte din karriere!

Er vi det rigtige match for dig?

Vi søger elever der er klar på at starte deres karriere i detailbranchen, som har en masse gå-på-mod, ben i næsen og kreative ideer!

Vi tilbyder:

 • En skræddersyet uddannelse til dig, som gør dig til eksperten!
 • Virksomhedsbesøg hos vores leverandører i ind og udland
 • En rustur for hele elevholdet
 • Sjove og kreative konkurrencer igennem hele forløbet, så du kan vise alle hvad du kan!
 • Chancen for at blive kåret som årets elevtalent
 • Mulighed for at blive souschef eller butikschef i butikken, du kan samt afgrene og vise dine talenter i vores indkøbsafdeling m.m.

Hvis du elsker at sælge og brænder for at give kunderne en god oplevelse, så er du det helt rigtige match for os! Som elev i BabySam vil du få en god uddannelse, som åbner dørene for dig. Der vil være mulighed for at videreudvikle dig, så elevpladsen er kun starten på noget mere!

Vi forventer, at du:

 • Er selvstændig, har gå-på-mod og har lyst til at vise os alt hvad du kan
 • Er interesseret i at lære om godt købmandskab og den bedste kundeservice
 • Synes salg er spændende og vil gøre en forskel for dine kunder
 • Har lyst til at fortælle os om dine gode ideer og vil bringe dem til livs
 • Er klar til en hverdag, hvor der er tempo på og hvor produktviden samt god kundeservice er i hovedfokus

Din læretid (hovedforløbet) tager to år og forudsætter, at du har bestået EUX, EUD mod detail eller HHX.

Hvis du har taget en anden studentereksamen end HHX (STX, HTX), eller HF skal du gennemgå et 5-10-ugers HGS forløb på handelsskolen, inden du starter i lære i butikken (hovedforløbet).

Vil tilbyder også voksenelevpladser!

Det praktiske:

Som elev hos os bliver du en del af et fantastisk team. Vi er engagerede og arbejder på tværs af organisationen for at skabe endnu mere succes i BabySam.

Vi tilbyder dig et fastlagt uddannelsesforløb, hvor du kommer på fire skoleophold (moduler af to ugers varighed) på Handelsfagskolen i Odder.

Hovedforløbet består af både teori (skoleophold) og praktisk træning i butikken, hvor du har mulighed for at anvende den teori, som du tilegner dig på skolen. Til slut i din læretid, skal du lave en fagprøve i egen butik (en uges varighed).

Den praktiske del af din uddannelse finder sted i din egen BabySam-butik sammen med din oplæringsansvarlige, som er uddannet salgsassistent eller har arbejdet indenfor området i mange år. Den oplæringsansvarlige hjælper dig og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af oplæringsaktiviteter i butikken.

At være motiveret og initiativrig, er vigtigt i forhold til at få en rigtig god uddannelse. Det er op til dig at være nysgerrig på området, men vi stiller selvfølgelig alle midlerne til rådighed! Så det bare med at tage fat!

Skoleopholdene er skræddersyet til os, så hos BabySam har vi vores egne hold, hvor du lærer alt om Kapitalkædedrift, vores koncept og bliver ekspert i alle vores produkter. Du får derfor et spændende skoleophold, hvor du også kommer på virksomhedsbesøg, får undervisning af leverandører, en bowling-aften med dine klassekammerater og en inspirerende elevdag hvor i bl.a. besøger hovedkontoret.

Opstart for elever i BabySam er 01.09.2024

Er du nysgerrig? Lyder det som noget for dig? Er vi det rigtige match?

Så send os din ansøgning og CV.

Ansøg via "ansøg nu" knappen. Vi modtager ikke ansøgninger sendt pr, mail grundet GDPR-lovgivningen. Der er også mulighed for at uploade en video, hvor du præsentere dig selv - det håber vi, at du har lyst til.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så tøv ikke med at sende os dit materiale allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BabySam A/S
Vi søger elever til følgende byer:
Herning, Holbæk, Holstebro, Kolding, Odense, Silkeborg, Valby, Viborg & Østerbro

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Butikschefen i den butik du ønsker at søge i.

Det med at være elev i BabySam, er fantastisk. Det bedste ved det - er sammenholdet og den familiefølelse, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at sku på arbejde, det er det der betyder noget. Du er som elev ligeså meget værd, som de andre ansatte! Kast dig ud i det, og du bliver en ligeså stor bs’er som de andre i din butik. Dine kollegaer står bag dig, lige meget hvilken situtation man befinder sig i, om det er i privatlivet eller arbejdsmiljøet - du står aldrig alene, for i BabySam “står vi sammen” Det er det der har gjort BabySam til min passion!

Melanie 22 år - elev i BabySam Næstved

Det bedste ved at være elev i Babysam er sammenholdet i kæden, og mulighederne for at blive set og hørt; ingen stemmer er for små. Babysam er virkelig en virksomhed med hjertet på det rette sted, og som ønsker det bedste for sine medarbejdere, og det gælder på tværs af alle afdelinger. Dertil har Babysam den bedste målgruppe og især uddannelsesmuligheder for dig, der drømmer om at blive Danmarks bedste børnespecialist.

Line Hansen - elev i BabySam Viby

Elev i BabySam

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 31 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter  BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. 

Med mere end 45 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®