FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supportelev med sans for service

Er du på udkig efter en elevplads i en stærk og politisk ledet interesseorganisation, hvor du vil blive udfordret i et IT-miljø baseret på Microsoft Azure samt Microsoft Office 365 og samtidig få en bred uddannelse? Så søg jobbet som vores nye IT-supportelev i Danske Regioner.

Din nye arbejdsplads

Du bliver tilknyttet IT-afdelingen i Center for Administration og Service. Vi er i alt 6 medarbejdere inklusive dig. IT-afdelingen varetager support af Danske Regioners IT-platform samt first line support til brugerne. IT-support ydes via fremmøde i Servicedesk, fjernstyring af pc samt ved besøg ude hos brugerne.

Din elevtid er 2 år, og i den tid vil der være 3 obligatoriske skoleuger, 3-7 ugers valgfag samt 1 uges fagprøve. Som voksenelev er du også meget velkommen, her er der en uges valgfag mindre, så det hedder 2-6 ugers valgfag. Vi glæder os til at tage imod dig fra 1. august.

Det forventer vi

Her i Danske regioner vil du hurtigt få ansvar og opgaver, der både kræver selvstændighed, vedholdenhed og evnen til at afslutte. Vi regner med, at du synes, det er vigtigt at give brugerne en god serviceoplevelse. Du skal også have lyst til at opdage udfordringerne før brugerne. Endelig forventer vi, at du har gennemført grundforløbet.

Desuden forventer vi, at:

  • du er serviceminded
  • du brænder for at arbejde med IT-support
  • du kan lide udfordringer og at løse tekniske problemer
  • du er pålidelig og mødestabil
  • du kan lide at få arbejdet fra hånden og vil lægge energi i din uddannelse hos os

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med mange engagerede kolleger.

Som IT-supportelev vil du bl.a. arbejde med:

  • First line IT-support af pc’ere samt perifert udstyr inklusive netværksprintere
  • Brugeradministration i Windows-miljø
  • Klargøring/installation af pc’ere – Windows
  • Support af brugernes iPhone
  • Ad hoc-opgaver

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Som elev hos os får du en arbejdstid på 37 timer om ugen inklusive frokostpause og løn efter overenskomst. Ud over dig har vi 4 andre elever inden for kontor/administration og Danske Regioners køkken.

Sådan søger du

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og kopi af dine eksamenspapirer senest 3. juni 2024. kl. 12.00. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi forventer, at du begynder 1. august 2024.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT-chef Jesper Dystrup Thomsen via e-mail jdt@regioner.dk eller tlf. 2014 7737.

Vi holder samtaler i uge 24 og 25.

I Danske Regioner ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. juni 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

IT-chef, Jesper Dystrup Thomsen
(+45) 20 14 77 37
jdt@regioner.dkFind vej

.

Vil du arbejde hos os?

Når du arbejder i Danske Regioner, er du med til at sætte dit præg på højpolitiske dagsordener. Du er omgivet af kloge og skarpe kolleger og har mulighed for at udvikle og styrke dit talent.

Kommer du med dit engagement, leverer vi fleksible arbejdsforhold, et stærkt fællesskab af dygtige kolleger og meningsfulde opgaver. Vi har en uformel kultur og vægter, at der er en god balance mellem arbejde og fritid.

Vi forener regionernes interesser og sætter politiske og økonomiske dagsordener, der bidrager til at løse store samfundsmæssige udfordringer inden for sundhed, klima, miljø og uddannelse.

Som medarbejder er du vores vigtigste ressource, og vi er optaget af, at du trives og udvikler dine kompetencer. Vi tager løbende pulsen på trivslen i huset, gennemfører MUS og ledelsesevaluering, så vi kan følge op og justere.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®