FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

DHL søger en elev til Industrial Projects

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Din hverdag er varieret, både i indhold og tempo, og din passion for at hjælpe kunden samt finde de bedste løsninger er dit kendetegn. Du trives i et team, hvor alle er ligeværdige, strukturen er flad og humøret er højt, og så vækker følgende din interesse:

“Industrial Projects hjælper vores kunder med de store eller svære transporter. Der er fokus på kreative løsninger for at få løst opgaven og sikkerhed frem for alt. Vi er drevet af den gode løsning, for os og for kunden. Vi søger den kreative løsning, den økonomisk gode løsning, den løsning som sikrer os transporten for kunden, og også den næste transport. Vi ser løsninger, og vi er villige til at gå besværet igennem. Vi tager det ansvar, der er nødvendigt, så godset kommer frem og alle kommer sikkert hjem, og vi bakker hinanden 100% op. It is a way of life! #IP4Life” - Carina Hall, Head of Industrial Projects.

Sådan er det at være en del af DHL Industrial Projects, og hvis positionen som speditørelev er noget for dig, så er det din ansøgning, vi venter på. Vi søger en IP speditørelev til vores lokation i Kastrup.

Som elev hos DHL Industrial Projects vil du blandt andet:

 • Rådgive og servicere kunder i samarbejde med hele teamet
 • Forespørge priser fra leverandører, onlinesystemer og på e-mail/telefon
 • Lave tilbud til kunden samt opfølgning og booke op hvis projektet er vundet
 • Stå for opfølgning og overvågning under transport samt opfølgning efter levering
 • Oprette kunder og leverandører samt lave afregning og transportdokumenter

For at søge stillingen som IP speditørelev skal du:

 • Kunne beskrive dig selv som ambitiøs, ansvarlig og struktureret samt finde en dynamisk hverdag med mange bolde i luften motiverende og spændende
 • Tilgå dit arbejde med et løsningsorienteret, ærligt og åbent mindset
 • Have nogle års erhvervserfaring, hvor du har beskæftiget dig med kunder og service, projekterfaring og erfaring fra forskellige brancher er en fordel
 • Have basale IT færdigheder samt kunne kommunikere på dansk og engelsk
 • Have de adgangsgivende krav til speditionsuddannelsen

Hvad du kan forvente af os:

 • En attraktiv karrierevej, hvor mulighederne er mange
 • Ledere og kollegaer, som guider, udvikler og udfordrer dig
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med løbende udvikling, sparring og ansvar
 • En ligeværdig del af verdens førende logistikvirksomhed
 • Kantineordning, sundhedsforsikring og faglig videreuddannelse
 • Meget mere end en elevplads

Arbejdsplads: DHL Global Forwarding, Kirstinehøj 42, 2770 Kastrup (Vi flytter til en attraktiv adresse ved Femøren, 2300 København, i slutningen af 2024)
Arbejdstid: 37 timer excl. frokost, fleksible arbejdstider
Skoleophold: 8-12 uger hos Roskilde Handelsskole. Du har både linje- og valgfag

Sådan søger du:

Vi holder samtaler løbende, og da vi ansætter, så snart den rette er fundet, opfordrer vi til, at du sender din motiverede ansøgning hurtigst muligt. Din ansøgning skal som minimum indeholde dit CV, en kopi af dine eksamensbeviser og en realkompetencevurdering (RKV).

Har du spørgsmål til jobbet er du mere end velkommen til at kontakte vores HR Konsulent Christina Hesel på +45 25 23 31 91 eller hr.dgf.dk@dhl.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Konsulent Christina Hesel
(+45) 25 23 31 91
hr.dgf.dk@dhl.comLær os bedre at kende


Find vej

.

Om DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding Danmark hører til DHL Group, som består af fem divisioner, der tilsammen beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere i mere end 220 lande og territorier. Uanset lokation er målet at bevare positionen som verdens førende logistikvirksomhed, og derfor er digitalisering, sustainability, ledelse samt diversitet og inklusion i højsædet. Hos DHL Global Forwarding Danmark er vi 220 medarbejdere fordelt på flere kontorer. Alle lokationer beskæftiger sig med sø- og luftfragt og servicerer kunder indenfor stort set alle brancher. Kulturen er familiær, og vi gør en dyd ud af at arbejde for vores fælles vision “Connecting people, Improving lives” og vores værdier Respect and Results.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®