FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Indkøbselev

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du i et internationalt miljø kan dygtiggøre dig inden for et bredt spektrum af procurement-discipliner, og hvor du med garanti udvikler dig fagligt som personligt? Hvis du samtidig finder det motiverende at gøre en forskel fra første dag, så er du måske vores kommende indkøbselev.

Fokus på din læring og udvikling

Under dit uddannelsesforløb fokuserer vi på at skabe de bedste forudsætninger for din videre rejse på arbejdsmarkedet. Vi vil fra dag ét have stort fokus på din læring og udvikling, og du vil opleve et meget inkluderende og uformelt arbejdsmiljø, som bygger på et godt kollegialt sammenhold.

Som vores nye indkøbselev bliver du en del af DEIF Procurement, som varetager al indkøbsaktivitet i DEIF A/S. I teamet møder du syv dedikerede og kompetente medarbejdere, som alle vil bidrage til, at du får en grundig oplæring og udvikler dig inden for området. Målet med uddannelsen er at give dig indsigt i og gøre dig i stand til at håndtere de mange forskellige opgaver, der er forbundet med indkøb i en international organisation. Samtidig får du muilighed for at understøtte arbejdet med vores ambitiøse klimamål.

Du kan forvente en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du vil have stor mulighed for at påvirke dine ansvarsområder, som bl.a. omfatter:

  • Fuldt ansvar for egen leverandørportefølje
  • Forhandling med leverandører og udvikling af gode, langsigtede relationer
  • Opdatering og vedligeholdelse af data i vores indkøbssystem
  • Tilsikre levering af rette produkt, kvantitet og kvalitet på det rigtige tidspunkt og rette sted, til den optimale pris
  • Understøtte den grønne omstilling og vores ambitiøse klima-mål
  • Håndtering af indkøbsfaktura
  • Ad hoc-projekter

Du vil få mulighed for at deltage i messer og leverandørbesøg i Danmark og udlandet i det omfang, det er relevant for dine ansvarsområder eller din udvikling.

Udadvendt, nysgerrig og initiativrig

Som person motiveres du af at arbejde selvstændigt, og det falder dig naturligt at tage ansvar. Du trives i en central rolle med mange interne og eksterne interessenter, hvor opgaverne indimellem haster og andre gange er mere langsigtede og kræver stor grundighed. Du går positivt og engageret til dine opgaver og sætter pris på muligheden for at skabe nye, langsigtede relationer. Endeligt er det vigtigst, at du har lyst til at tilegne dig ny viden og har mod på at udfordre det eksisterende.

Det er et krav, at du har en afsluttet eksamen fra en adgangsgivende ungdomsuddannelse, alternativt HHX eller handelsøkonom suppleret med EUS, og at du kan formulere dig på dansk og engelsk, i skrift og tale.

Starttidspunkt forventes at være 1. september 2024 eller efter aftale.

Hvad kan du forvente af DEIF?

Vi kan tilbyde dig et job i en stærkt værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Den primære arbejdslokation vil være Skive, men du vil også have mulighed for at arbejde fra et af vores kontorer i Silkeborg og Aalborg.

Vi arbejder konstant på at udvikle nye intelligente produkter og løsninger, der kan bidrage til at accelerere den grønne omstilling. Bæredygtighed er en integreret del af vores forretning, og i 2023 blev vores engagement anerkendt med ESG-prisen ved EY Entrepreneur Of The Year.

Er du nysgerrig på fordelene ved at arbejde hos DEIF? Så dyk ned i detaljerne på vores karriereside: https://career.deif.com.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen. Vi gør opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Henrik Overgaard på hov@deif.com eller +45 9614 3565.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Deif A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Henrik Overgaard
(+45) 96 14 35 65
hov@deif.comFind vej

.

About DEIF

DEIF is a global supplier of safe and reliable power control solutions for decentralised power generation on land and at sea. DEIF has more 500 employees and is represented in 50+ key markets in all regions of the world. All production facilities are located at the Danish HQ in Skive and a stunning 20% of our employees work in R&D, identifying new environmentally friendly ways of increasing overall performance, reducing maintenance intervals, and fuel consumption for the world’s power-generating industries.

A career in our company may develop in many ways – and many directions. It all depends on your ambitions, wishes, background, and personal potential. We offer plenty of room for a career with jobs in different business units, at different organisational levels, and in different countries. A career at DEIF can be as exciting and fruitful as you want!

Join DEIF and be part of our journey towards a more sustainable future.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®