FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

SPEDITØRELEV – AARHUS – 1. SEPTEMBER 2024

Er du kendt for at være dén, der holder overblikket i gruppearbejdet? Sigter du efter en international karriere, hvor du hver dag samarbejder med mennesker fra hele verden?

Så er du måske én af vores kommende speditørelever. Med et stærkt fællesskab i ryggen og hele verden som din arbejdsplads, bliver du dygtig at lave transportløsninger til vores kunder.

LEMAN tager imod en ekstra elev per 1. september 2024 på vores kontor i Aarhus. Du vil få speciale indenfor Sea-transport, og lære af vores dygtige kollegaer.

Du får:

 • et fællesskab med andre speditørelever og skarpe specialister.
 • konkret erfaring fra en global virksomhed, der tager godt imod dig og ser vigtigheden af at træne og udvikle dig som speditør.
 • en 2-årig uddannelse med opstart 1. september 2024.

Hos LEMAN går du ikke kun herfra med erfaring. Det kan du få alle steder. Når du er udlært hos os, så er du en knalddygtig speditør med et internationalt netværk og en bred kompetencepakke, der sikrer dig en god start på din karriere.

I løbet af din uddannelse kommer du til at:

 • Rådgive kunder om hvilken transportform, de bør vælge.
 • Forhandle priser og løsninger med rederier, luftfartsselskaber og vognmænd.
 • Håndtere fragtbreve og tolddokumentation.
 • Planlægge og optimere logistikløsninger.

”Som elev ved LEMAN har jeg fået et kæmpe ansvar samt lært at tænke mere ud af boksen – forstået på den måde, at jeg hele tiden tænker i alternative løsninger. Og så er jeg blevet bedre til at have is i maven. På det personlige plan er jeg også blevet bedre til at bevare overblikket og blevet mere udadvendt i min dialog med nye mennesker.” - tidligere LEMAN speditørelev

Et stærkt netværk

Du starter sammen med de øvrige speditørelever, så du fra dag 1 får et netværk. Vores ledere og uddannelsesansvarlige følger dig gennem uddannelsen og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Vi går op i at have et rart arbejdsmiljø med nærværende ledere, der selv arbejder hands-on med opgaverne i teamet. Desuden kan du glæde dig til vores fester og elevarrangementer.

Det forventer vi af dig:

 • Du har afsluttet eller er ved at afslutte en HHX/EUX eller STX/HF/HTX suppleret med det adgangsgivende 5 ugers EUS-kursus.
 • Du har gode sprogkundskaber både på dansk og engelsk
 • Du er serviceminded og har lyst til at tale med kunder over telefon og digitalt.
 • Du kan lide at arbejde med deadlines og har godt købmandskab.
 • Du er nysgerrig, lærevillig, målrettet og finder allerede nu interesse for transport og logistik.
 • Du har haft fritidsarbejde og/eller været aktiv i fx foreninger, sport eller udvalg.
 • Du er klar til at tage ansvar for at få mest muligt udbytte af dit 2-årige uddannelsesforløb.
 • Du har en ren straffeattest og kan blive godkendt til baggrundskontrol

Nok om os! Nu vil vi gerne høre mere om dig. Hvis du synes det lyder som noget for dig, så send os dit CV og eksamensbevis med et par ord om, hvorfor du finder det spændende og hvorfor du skal være elev hos os.

Har du spørgsmål til elevforløbet, er du mere end velkommen til at kontakte Anette Bargmann, People & Culture Business Partner på +45 3343 4146

Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEMAN
Runevej 2
8210 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Anette Bargmann
+45 33 43 41 46Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om LEMAN

"We always find a way - the LEMAN way".

I LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammensætte den løsning, som tidmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser. Det kræver erfaring, fleksibilitet og kreativitet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Det er dem, som kender kunderne og deres forretning, som stiller de rigtige spørgsmål og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®