FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Business & Outsourcing trainee 2025

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2025

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Jobbet som Business & Outsourcing trainee hos BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BSO servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for anvendelse af digitale kundeløsninger, lønadministration, bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, controlling/analyse og på sigt kunderådgivning samt overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. Som trainee bliver du en del af et lokalt kontor, og du vil i samarbejde med dine kolleger servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Formål

Overordnet er alle medarbejdere hos BDO ansat med ét grundlæggende formål, som vi lægger stor vægt på. Vi er mennesker som ønsker at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Det gælder både internt i organisationen, ligesom det er vores primære formål i forhold til kontakten med vores kunder. Uanset hvilket forretningsområde man arbejder i, og hvilke styrker og specialer man har eller udvikler sig frem imod, er det formålet, der driver vores virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver inden for tre forskellige retninger:

BSO:

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
 • Afstemninger og klargøring til revisor
 • Lønadministration
 • Betalingsforslag i bank

Hvilke kontorer søger trainees inden for BSO: Aarhus, Herning, Randers, Silkeborg, Kalundborg, København, Roskilde, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Middelfart, Odense, Svendborg, Vejle, Ølgod, Aalborg, Brønderslev, Hobro og Sæby

BSO udvikling:

I BSO Udvikling arbejder man med at optimere forretningsprocesser gennem implementering af skræddersyede IT-løsninger. Teamet udvikler og vedligeholder applikationer, der forbedrer effektiviteten og nøjagtigheden i regnskabs- og revisionsarbejdet. Derudover samarbejder man tæt med kunder for at forstå deres behov og levere innovative løsninger, der understøtter deres vækst og succes.

Hvilke kontorer søger trainees inden for BSO udvikling: København og Aarhus

BSO payroll:

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Du kan også arbejde med internationale kunder, hvis du ønsker det. Du får en betydningsfuld rolle i at sikre lønbehandling og lønadministration, håndtere refusionsanmodninger, afstemning af løn og indberette til eIndkomst til vores kunder. Derudover har du et naturlig gå-på-mod til at tænke løsningsforslag til kunderne og give rådgivning inden for løn.

Hvilke kontorer søger trainees inden for BSO Payroll: Aalborg, Aarhus, Kolding og København

Du vil opleve, at dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver.

Dine faglige kompetencer

Du har enten allerede afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet. Eller måske forventer du at afslutte med et godt resultat i 2024?

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Som digital kundekonsulent er det helt essentielt, at du kan lide at arbejde med mennesker og er god til at skabe kontakt.

Dine personlige kompetencer

 • Er nysgerrig og har lysten til at lære
 • Tager ansvar for egne opgaver og overholder aftalte deadlines
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er kundeorienteret med fokus på effektivitet og kvalitet
 • Trives med skiftende arbejdssteder, skiftende referencer og en konsulentadfærd
 • Er imødekommende og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

Arbejdstid og arbejdssted

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og du holder til på det aftalte kontor.

Send os din videoansøgning allerede i dag

VVi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater – så send os din ansøgning allerede i dag. Vi håber, du er frisk på at sende os en videoansøgning på maksimalt 2 minutter. Det giver dig en større chance for at skille dig ud fra mængden.

Vedhæft gerne dit CV, eventuelle ansøgningsvideo og relevante uddannelsesbeviser. Det gælder også foreløbige karakter for igangværende uddannelse.

Du kan også læse meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på her.

Har du spørgsmål til stillingen, og er interesseret i vores kontorer i Region Nordjylland og Sjælland, er du velkommen til at kontakte Kirstine Høj Junker på KIJUN@BDO.DK.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, og er interesseret i vores kontorer i Region Midtjylland og Syd Danmark er du velkommen til at kontakte Karina Schulz på KARSC@BDO.DK.

Vi ser frem til at modtage din videoansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Haderslev, Herning, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Odense, Randers, Roskilde, Silkeborg, Svendborg, Sæby, Vejle, Ølgod

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2025

Kontakt

Region Nordjylland og Sjælland
Kirstine Høj Junker
KIJUN@bdo.dk

Region Midtjylland og Syd Danmark
Karina Schulz
KARSC@BDO.DKLær os bedre at kende


Find vej

.

Tre gode grunde til, at du skal blive trainee:

1. Du får mulighed for at udvikle dig og karrierestigen er stejl.

2. Du får en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kunder.

3. Du bliver en del af et stort og stærkt fællesskab.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®