FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Speditørelev 2024

FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv voresmedarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. Vi søger speditørelever til vores afdelinger i Taastrup, Stilling og Padborg med opstart d. 1. september 2024.

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb, hvor vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere mange forskellige opgaver, samt kunder i ind- og udland. Vi afvikler som en del af elevuddannelsen et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre den ud i praksis. Derudover samler vi alle elever flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores elever.

Speditøruddannelsen tager 2 år, og i løbet af uddannelsen vil der være 7-9 ugers skoleophold på enten IBC i Kolding, Aarhus Business College eller Roskilde Handelsskole.

Vi tilbyder dig

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder, der bl.a. byder vi på en lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Kvalifikationer

Du har bestået, eller forventer at bestå, HHX eller EUX, alternativt STX, HTX eller HF i kombination med en EUD-S (retning kontor).

Som elev hos os er det vigtigt at du:

  • er målrettet, initiativrig og har flair for godt købmandskab
  • befinder dig godt i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og tempoet er højt
  • tør og er god til at tale med mennesker på forskellige niveauer
  • tager ansvar og er i stand til at træffe beslutninger

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst muligt. Husk at skrive hvilken afdeling du søger hos (Stilling, Taastrup eller Padborg) og husk at medsende dokumentation for din uddannelse. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingerne er aktive, indtil alle pladser er besat.

Der er ledige elevstillinger på følgende adresser:

Ørstedsvej 11, Stilling, 8660 Skanderborg
Litauen Allé 6, 2630 Taastrup
Industrivej 46, 6330 Padborg

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport & Logistics A/S
Industrivej 46
6330 Padborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Anne Mette Christiansen
(+45) 96 70 50 11
(+45) 52 34 50 11
amc@freja.comLær os bedre at kende


Find vej

.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®