FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere som elev hos NDI Group A/S!

Kickstart din karriere med hands-on erfaring i NDI Group A/S 

Er du klar til at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få værdifuld erfaring med Back Office? Hos NDI Group A/S søger vi en ambitiøs og energisk kontorelev til vores Fleet-afdeling..

Hvad vi tilbyder: 

Som kontorelev i Fleet-afdelingen vil du gennemgå en 2-årig elevuddannelse, hvor du får en grundig oplæring og praktisk erfaring sideløbende med dine skoleforløb. Vores Fleet-afdeling består af 8 dedikerede medarbejdere og er Danmarks største leverandør af totalløsninger til flådekunder. 

Foruden at udbygge dine faglige kompetencer i en førende virksomhed, repræsenterer stillingen en chance for at få indsigt i en stor, spændende og dynamisk branche. 

Din dagligdag: 

Du kan se frem til at understøtte samarbejdsaftaler med store, velkendte virksomheder og tilsikre, at de får leveret deres købte ydelser på eksemplarisk vis. Vores kunders mange biler og varevogne skal både have de rette dæk- og fælgløsninger, hjulopbevaring samt aftaler vedr. autoservice og reparationer. 

Du vil indgå i et professionelt og uformelt miljø, hvor vi vægter tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og kunder højt. Hos os er der fart over feltet, og du vil opleve en alsidig hverdag med varierende opgaver. Du vil lære at navigere i en travl hverdag, hvor dialog på mail og telefon er en naturlig del af arbejdsgangen. 

Hvem er du? 

  • Du har en gymnasial uddannelse (EUX, HHX) eller alternativt STX, HF eller HTX med bestået EUD-forløb, som berettiger dig til en elevplads på kontor inden for administration. 
  • Du trives med travlhed og er god til at arbejde med mange forskellige opgaver -også opgaver med høj detaljegrad og behov for fordybelse. 
  • Du er åben, modtagelig og med din naturlige nysgerrighed søger du at blive bedre dag for dag.
  • Elsker at samarbejde med mange mennesker i et stort netværk af kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. 
  • Interesse for biler er en fordel, men ikke et krav. 
Hvorfor vælge NDI? 

Hos NDI uddanner vi mange unge hvert år, og vores ledere og medarbejdere er erfarne i at støtte og vejlede elever, så de får et succesfuldt forløb. Vi tilbyder en god og alsidig uddannelse, hvor du vil udvikle dig både fagligt og personligt. 

Du vil arbejde i dejlige faciliteter med en fantastisk kantine, hvor vi mødes til frokost. 

Interesseret? 

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Klaus Lindegaard på telefon 44 12 06 44

Bliv en del af NDI Group A/S og vær med til at holde Danmark rullende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NDI Group A/S
Merkurvej 7
6650 Brørup

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. august 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Klaus Lindegaard
(+45) 44 12 06 44Find vej

.

Om NDI Group

HOLDER VORES KUNDERS FORRETNING RULLENDE

NDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet en vej: fremad.

Som Nordens førende leverandør af dæk og fælge, er vi til stede i både Danmark, Norge, Sverige og Finland med i alt 16 kontorer og knap 1.000 medarbejdere. Vores egenproducerede produkter er anerkendt og markedsført af eksklusive forhandlere i store dele af verden, ligesom de største mærker takker ja til at blive forhandlet af os.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®