FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

STARK søger Finans Trainee

Vil du dygtiggøre dig indenfor Finans som Trainee i Økonomi? Vil du indgå i et uddannelsesforløb, hvor du vil udvikles fagligt indenfor Finans og økonomi med fokus på en bred palette af økonomifunktionens opgaver? Så er du måske vores nye Trainee til Finans teamet i STARK-Huset i Viby J, Aarhus.

En Trainee stilling der spænder bredt

Du kommer til at opleve, at vi tager din kontoruddannelse alvorligt og sikrer at du bliver klædt på til din fremtidige økonomi-karriere.

  • Du vil blive en del af vores Finansafdeling. Her vil du beskæftige dig med Økonomi i bred forstand – Gennem vores toårige traineeprogram vil du stifte bekendtskab med alt fra kasse- og omkostningsbogføring til controlling, købsbehandling af bilag, kreditorregistrering og foretagelse af betalinger, kundeoprettelser, kreditgivning og modtagelse af betalinger, og meget mere.
  • Du får tilknytning til en mentor, introduktionsforløb og fælles uddannelsesdage, hvor du kan lære og have det sjovt med dine elevkollager.
  • Du får desuden en praktisk uddannelse, hvor du får masser af ansvar og din indsats værdisættes.

Det skal være sjovt at være trainee! I STARK forventer vi ikke, at du ved en masse om økonomi inden du starter som elev – det er bl.a. dét, du er her for at lære. Vi står klar og vil klæde dig på til en fremtidig karriere indenfor økonomi.

Forventningerne til en ny Finans Trainee

... Er helt klart, at du først og fremmest er en teamplayer med drive og lysten til at lære. Vi ønsker en Trainee, der stræber efter at leverer den bedste service til vores forretninger og ledelse.

Vi lægger vægt på, at du er klar til at lære og dygtiggøre dig indenfor økonomi, og at du er klar og har lyst til at tage ansvar for din egen udvikling og læring. Du har øje for detaljen og sætter en ære i at sikre en høj kvalitet i dit arbejde.

Krav og kvalifikationer

Din uddannelse vil som udgangspunkt vare 2 år. Du vil blive tilknyttet Aarhus Business College, hvor du vil være på skoleophold flere uger om året.

Du skal opfylde kravene til Kontoruddannelsen via gennemført EUX, EUD, HG, HHX eller anden gymnasialuddannelse. Læs mere om uddannelsen og tjek optagelseskravene på din lokale handelsskole.

Vil du med på STARK holdet?

Vi holder samtaler løbede, så tøv ikke med at sende dit CV og en kort ansøgning hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen. Vi lukker processen, så snart vi har fundet de rette kandidat til jobbet.

Ved yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads Andersen, Head of Finance på mail - mas@stark.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

STARK
Skanderborgvej 277b
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. juli 2024
Tiltrædelse: August 2024

Kontakt

Head of Finance, Mads Andersen
mas@stark.dkLær os bedre at kende

.

Om STARK

STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi ca. 2700 medarbejdere og mere end 80 forretninger. Vi servicerer primært håndværkere, men også virksomheder og private kunder. Vi er en del af STARK Group, der er Nordeuropas største forhandler og distributør af byggematerialer. STARK Group beskæftiger op mod 20.000 medarbejdere og har mere end 1000 forretninger.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®