DTU Fødevareinstituttet søger en entusiastisk og engageret laborantstuderende til Forskningsgruppen for Kemisk Fødevareanalyse.
Forskningsgruppen arbejder med analyse af kemiske stoffer i fødevarer, foder og fødevarekontaktmaterialer, fx pesticider, metaller, hormonforstyrrende stoffer og en lang række andre kemiske stoffer. Vi har et moderne og veludrustet laboratorium med ca. 20 massespektrometre (LC-MS, GC-MS og ICP-MS -instrumenter). Laboratoriet er akkrediteret i henhold til ISO17025 og ISO17043 og dokumentation af analysekvaliteten er en vigtig del af arbejdet.
Forskningsgruppen består af ca. 40 medarbejdere og heraf er der 11 laboranter og 1 laborantpraktikant.
Du vil komme til at arbejde i et spændende arbejdsmiljø med skiftende laboratorieopgaver inden for gruppens områder.
Opgaverne vil bl.a. omfatte:
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere samt Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer.
Arbejdssted er Fødevareinstituttet på DTU Lyngby Campus.
Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2025.
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. maj 2025. Åbn linket via "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte laborant Leise Kjelmann på mail: leikj@food.dtu.dk eller tlf.: +45 20786971.
Læs mere om forskningsgruppen her DTU Kemisk Fødevareanalyse.
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. Da DTU arbejder med forskning i kritisk teknologi, hvormed der gælder særlige regler for blandt andet sikkerhed og eksportkontrol, kan der blive foretage open source-baggrundstjek af kvalificerede kandidater til stillingen.
DTU Fødevareinstituttet
DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. Visionen er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger, herunder biosolutions. Instituttets opgaver bliver løftet i et tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi. Det sker gennem et stærkt akademisk miljø af international topklasse med tilsvarende dygtige forskere og medarbejdere. Instituttet har ca. 350 ansatte.
Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning
Sted
Danmarks Tekniske Universitet
Henrik Dams Allé
2800 Kgs. Lyngby
Datoer
Ansøgningsfrist: 7. maj 2025
Tiltrædelse: 1. september 2025
Kontakt
Leise Kjelmann
(+45) 20 78 69 71
leikj@food.dtu.dk
Find vej
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.