FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ved du, hvad det bedste er?

… at arbejde hos BR! Som elev i BR får du en 2-årig butiksuddannelse, samtidig med at du har det sjovt.

Salgsassistentelever til BR

BR er en ungdommelig arbejdsplads, hvor der bliver skabt stærke relationer, og du får et arbejde, hvor du må folde din kreativitet ud, og hvor dine ideer kan få frit løb. Vi forventer, at vores kunder får oplevelser i særklasse og en hjælpsomhed ud over det sædvanlige. Du skal være med til at skabe et legende frirum for børn, hvor de har lyst til at komme igen og igen. Og så skal du kunne hjælpe deres forældre – og alle andre, der besøger BR – til at gå hjem med det helt rigtige legetøj.

Uddannelsen i BR er en del af Salling Groups elevuddannelse og er en uddannelse med fremtidsmuligheder. Du bliver uddannet i en international virksomhed med gode karrieremuligheder inden for detailhandel, og du bliver uddannet med en praktisk tilgang og lærer alt det, som de andre skal læse sig til – samtidig med at du får lov til at lege og møde masser af spændende mennesker.

Elevforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i din butik og teori på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft. For at starte som elev i BR, skal du have én af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • EUD/EUX Business-eksamen
  • HHX-eksamen
  • Studentereksamen, HF-eksamen eller HTX-eksamen kombineret med 5-ugers EUD/HGS.

BR - altid en tur værd!

Hos BR giver vi kunderne en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. En tur i BR er spændende og inspirerende – og altid med sjove overraskelser for børn i alle aldre. Vores 26 butikker er store og rummelige – så der er masser af plads til leg, fart og ballade.

I BR har vi Danmarks største sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn. Vi vil være først med de nyeste trends, så du vil altid kunne finde det legetøj, der er oppe i tiden. Det betyder, at vores små kunder altid kan finde det, der trender i børnehaven eller skolen, når de handler i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler – og alt derimellem.

Så hvis du mestrer kreativitet, en legende tilgang til produkterne og ikke mindst at skabe mindeværdige oplevelser for børn og deres voksne, er det lige dig, vi søger!

Interesseret?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

BR
Vi søger elever til vores butikker rundt i Danmark

Klik på "Ansøg nu" knappen og se hvor vi søger til

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt


.

Elevuddannelsen i BR

Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i din butik og teori på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft. Vi tilbyder, at du kan tage 5 ugers HGS forløb internt med løn – som en del af din ansættelse.

Du er på skoleophold i 8 uger, og skoleopholdene er fordelt ud over hele uddannelsen. Vi er så heldige, at vi har vores helt eget Salling Group Academy, Bøgehøj, hvor dit undervisningsforløb finder sted sammen med de andre salgselever. Ugerne på Salling Group Academy er noget helt unikt og noget alle glæder sig til!

Opholdene varer en eller to uger ad gangen, og alle overnatter på skolen. Der er fuld knald på fra morgen til aften, for der er meget at lære. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, der giver dig rig mulighed for at lære dine kolleger bedre at kende og derigennem styrke dine sociale kompetencer. Man skal virkelig anstrenge sig, hvis man vil undgå at have det sjovt på Salling Group Academy.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®