FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Passionerede kontorelever til ALD Automotive

Er du nysgerrig af natur og drømmer du om at udvikle dig personligt og fagligt blandt dygtige og passionerede kollegaer? Kan du se dig selv kickstarte din karriere i en af verdens førende virksomheder indenfor bæredygtig mobilitet? Så er du måske én af ALD Automotives kommende kontorelever.

ALD søger to kontorelever med start 1. september 2024. Vi søger specifikt én økonomielev og én administrationselev.

Vi søger dig, som er nysgerrig på erhvervslivet, og som kommer med positiv energi, samarbejdslyst og viljen til at lære nyt. Så sørger vi for, at du i de kommende to år får masser af værdifuld erfaring, kompetencer og værktøjer til din fremtidige karriere.

Som elev i ALD vil du opleve, at dine faglige og personlige kompetencer udfordres og udvikles. Eleverne i ALD er en vigtig byggesten for forretningen, og du får mulighed for at bidrage med værdifulde inputs til forretningsudviklingen.

Din elevtid:

Du vil du som elev i ALD indgå i flere forskellige afdelinger, og få et indblik i hvad din fremtid kan byde på inden for administration eller økonomi. Du vil som elev opleve at indtræde på lige fod med de øvrige kolleger, og du vil i passende tempo blive introduceret til forskellige opgaver og afdelinger. Størstedelen af din elevtid vil foregå på kontoret kun afbrudt af korte skoleperioder.

Arbejdsopgaverne varierer, alt efter om du sidder med økonomi eller administration. Du kan som økonomielev forvente at få indgående kendskab til:

  • Generelle økonomifunktioner
  • Regnskab samt skat, moms og afgifter
  • Økonomistyring/controlling og risk assesment
  • Kreditorer og debitorer

Som administrationselev kan du forvente at blive skarp på:

  • Kundehenvendelser, kommunikation, salgsprocesser og service
  • Administrative opgaver og sagsbehandling f.eks. indkøb, kreditvurdering, oprettelse af kontrakter, skadehåndtering, deltagelse i projekter m.m.
  • Data behandling, kvalitetssikring og økonomistyring
  • Diverse kontorfunktioner

Uanset speciale vil du med garanti blive klogere på, hvor dine faglige interesser og kompetencer bedst kommer i spil.

Vores forventninger til dig:

  • Du er motiveret for at lære nyt og prøve krafter med forskelligartede opgaver
  • Du møder udfordringer med oprejst pande
  • Du er initiativrig og god til at sætte tingene i system
  • Du kan lide at samarbejde og indgå i forskellige teams
  • Du har interesse for administrative opgaver og/eller økonomi
  • Du kan godt lide en travl og afvekslende hverdag
  • Du kan forstå engelsk på læse- og samtaleniveau

Vi forventer ikke, at vores kommende elev allerede er ekspert. Tværtimod er elevtiden en læreproces, hvor vi lægger vægt på at støtte og vejlede, så du får det optimale udbytte af din elevtid.

Adgangskrav:

Du har eller består snart én af følgende uddannelser:

  • EUX-bevis
  • HG med grundforløbsbevis
  • HHX
  • STX/HTX/HF suppleret med 5 ugers EUS-grundforløb

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevplads i en international virksomhed med fokus på høj kundetilfredshed, grøn omstilling og et sundt arbejdsmiljø. ALD er i gang med at fusionere med LeasePlan med ambitionen om at blive verdens førende udbyder af bæredygtig mobilitet. Der venter dig derfor en unik arbejdsplads i transformation. Selvom vi løber stærkt, har vi respekt for hinanden, og alle gør deres bedste for at levere høj kvalificeret service til vores kunder. Ud over dette tilbyder vi en attraktiv lønpakke, motionsrum, god kantineordning, mulighed for hjemmearbejdsdage og meget andet.

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du ansøger via "Ansøg nu" knappen senest 1. april 2024. Bemærk: Du behøver ikke uploade dokumenter som fx motiveret ansøgning eller CV. Du besvarer blot de obligatoriske spørgsmål.

Har du spørgsmål til elevstillingen, ansøgningsprocessen eller noget tredje, er du velkommen til at kontakte os på hr.dk@aldautomotive.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ALD Automotive A/S
Helgeshøj Alle 34
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

hr.dk@aldautomotive.com



Find vej

.

ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for leasing af firmabiler og flådestyring. Vi er ejet af den franske bank Société Générale og har over 30 års erfaring med operationel leasing på det danske firmabilsmarked. I dag er vi på globalt plan mere end 6.500 ansatte i 43 lande og har omkring 1,6 mio. kørende biler. Knap 25.000 af disse kører på de danske veje, og i Danmark sidder vi 160 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder mod ALDs globale vision om at blive en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet samt den globale leder i branchen.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®