FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Få en elevuddannelse med fremtidsmuligheder


Vil du være verdensmester i service, have stort ansvar og elsker du farver lige så meget som os?

Så bliv elev som farvehandler hos Malerlager & Tapethuset. Du vil igennem den 2 årige uddannelse få en grundlæggende og udfordrende elevuddannelse, med masser af muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer.

Som farvehandlerelev hos Malerlager og Tapethuset, bliver du medansvarlig for vores ene webshop www.malerlager.dk. Du vil blive uddannet farvehandler, og din hverdag vil primært gå med online salg og service samt assistance i vores fysiske butik. Din elevtid består derudover af 4 skoleophold.

En elevuddannelse med fremtidsmuligheder!

Under din elevtid vil du være på lige niveau med resten af teamet, og for den rette profil er der en unik mulighed for en elevplads med stort ansvar. Elevtiden hos Malerlager og Tapethuset vil give bred erfaring, da du udover din uddannelse som farvehandler, vil få indsigt i det at drive en webbaseret butik, med alt hvad det indebærer!

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med god kultur og stærkt fællesskab. 
  • Muligheden for at tage stort ansvar for egen uddannelse og læring. 
  • En attraktiv uddannelse med gode fremtidsmuligheder. 
  • Betalt frokostordning.

Om dig:

  • Du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling 
  • Du er mødestabil, energisk og engageret.
  • Du har gode kommunikative evner og behersker flydende dansk både i skrift og tale. 
  • Du er positiv, serviceminded og udadvendt. 
  • Du har gode IT-færdigheder.

Løn og ansættelsesforhold

Vi tilbyder en attraktiv elevløn efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Skal du være vores nye elev?

Så send din motiverede ansøgning til kristoffer@tapethuset.dk senest den 21. juni 2021 og fortæl hvorfor du skal være vores nye elev. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Malerlager & Tapethuset 
Katrinebjergvej 93A
8200 Aarhus N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 21. juni 2021
Tiltrædelse: 1. august 2021

Kontakt

www.tapethuset.dk




.

Tapet i Aarhus

Inviter naturen indenfor med tapeter med frodige planter, vilde blomster og nysgerrige dyr. Vi har eksklusive velourtapeter, der tilføjer dybde og en sofistikeret atmosfære. Vi tilbyder alverdens tapeter til børne- og teenageværelser, så dine børn kan få lige det værelse de drømmer om. Vi har tapeter der kan tåle fugt, som er specielt egnede til badeværelser og vådrum. Er du mere til nordiske linjer, har vi mange tapeter med sarte mønstre i dæmpede farver, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. 

Maling i Aarhus

Siden etableringen i 1898 har Tapethuset arbejdet både med tapeter og maling. I 2006 blev www.malerlager.dk etableret, hvorfra der blev solgt maling online. I 2015 blev Tapethuset og webshoppen Malerlager.dk slået sammen på adressen på Katrinebjergvej. I dag rummer vores showroom mere end 25.000 forskellige tapeter og alt inden for maling og tilbehør. Vores uddannede personale, der har stor ekspertise inden for de forskellige typer af maling, farver og lakker, står altid klar til at hjælpe dig.

Mere fra Malerlager & Tapethuset 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®