Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Finanselev i Topdanmark i Ballerup


Finanselever til super godt pensionsteam

Vil du have et virkelig stærkt fundament for din videre karriere? 

Du gøre dig selv og din karriere en kæmpe tjeneste, så har du chancen lige her. Som del af Topdanmarks pensionsteam får du masser af god viden, som du kan bruge næsten uanset hvilken retning, du vælger at sende din karriere i efterfølgende. Du kommer blandt andet til at lære om finansielle markeder, skatteregler og så selvfølgelig om pension og de forskellige forsikringsordninger, fx livsforsikring og tab af erhvervsevne. 

To år med læring, direkte kundekontakt, gode kolleger og egen mentor

Topdanmark har vi ét mål, når vi ansætter dig som elev i vores pensionsteam. Du skal blive så dygtig, som du overhovedet kan på de to år, elevtiden varer. De første tre måneder er du meget sammen med alle dine medelever på tværs af retninger, så du får skabt et godt netværk.

Derefter er du i teamet, hvor vi hele tiden lægger lidt oven på, så du løbende udvikler dig. Du får også din egen mentor, som du kan sparre med. Uddannelsen veksler mellem arbejde i Topdanmark og skoleundervisning nogle dage hver måned. Du kommer blandt andet til at lære om: 

  • Hvad en pensionsordning er for noget
  • Hvordan opretter man forskellige ordninger i systemerne etc.
  • At håndtere den direkte kundedialog via telefon og mails à du får gradvist mere komplekse spørgsmål i takt med, at du lærer mere

Din nye arbejdsplads bliver vores hovedkontor i Ballerup.

Ambitiøs og bestået HHX, HTX STX, HF eller EUX med et godt resultat 

Pension handler grundlæggende om rådgivning, og den gives i direkte dialog med kunderne, så det skal du have lyst til. Både på telefon og via mail. Du skal selvfølgelig også have lyst til at lære. Hvis du ikke har ambitioner for dig selv og din karriere, er Topdanmark ikke det rigtige sted for dig. Du må heller ikke være bange for at prøve nye ting og kaste dig selv lidt ud på dybt vand. Fejl er helt ok, bare du lærer af dem. Derudover har du: 

  • Bestået HHX, HTX STX, HF eller EUX med et godt resultat  
  • Haft job med selvstændigt ansvar, fx som lærervikar, i butik, eller måske fra et callcenter  
  • Måske haft et længere udlandsophold eller dyrket sport på højt niveau 

Nogle af de ting, du kan se frem til 

Ud over din løn og det tilhørende har du også en hel masse andre tilbud som medarbejder i Topdanmark. Dels kan du glæde dig til sund og ikke mindst velsmagende mad i kantinen og gratis frugt. I vores sportsklub har vi 13 underklubber med alt lige fra fodbold og floorball til fiskeri, dykning og golf. I vores Social Club handler det om oplevelser sammen med kollegerne, og her står den bl.a. på vinsmagninger, biograf og teaterture. Er du til kunst, har du kunstforeningen. Og så er der selvfølgelig festerne. Og de er gode.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du læse mere her

Kontakt og ansøgning 

Send venligst din ansøgning via "Ansøg nu" knappen senest den 27. februar 2022 - meget gerne tidligere, da vi afholder samtaler løbende. Bemærk, at straffeattest skal forevises såfremt du bliver inviteret til samtale. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Susanne Ohlsén på telefon 30 36 83 48 eller uddannelsesansvarlig Jannik Lundsbjerg på telefon 60 96 97 98. Du kan også sende os en mail på uddannelse@topdanmark.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Topdanmark
Borupvang 4
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Susanne Baun Ohlsén, HR Konsulent
tlf.: 30 36 83 48
uddannelse@topdanmark.dk.

En fremtid, der er mere dig!

I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Bliv finanselev i et hus fuld af muligheder

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre som i går? Og har du færdiggjort en gymnasieuddannelse eller EUX med speciale i finans? Så kan du få en af Danmarks mest udfordrende og sjoveste elevuddannelser, hvor der er plads til mere dig.

Mere fra Topdanmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere