Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Revisorelev hos Trekroner Revision


Revisorelev

Trekroner Revision A/S søger pr. 1. september 2022 en revisorelev. 

Jobbet 

Vi tilbyder en to-årig elevuddannelse i et spændende og uformelt miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du FSR’s obligatoriske undervisning. Du får tilknyttet en elevansvarlig samt et team, der vil give dig daglig sparring og støtte samt udfordringer, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskellige opgaver. Du vil i forløbet opnå kompetencer inden for et bredt udsnit af revisorerhvervet, idet vi har et meget bredt udsnit af kunder og brancher. 

Dig 

Du er ved at afslutte hhx eller anden relevant uddannelse, med et fornuftigt resultat og har lyst til at læse HD. Vi forventer, at du har en positiv indstilling og viser engagement og interesse. Du tager initiativrig og er ansvarsbevidst - både over for dig selv og dine opgaver. 

Om os 

Vi er et mellemstort statsautoriseret revisionsfirma beliggende tæt på stationen i Trekroner. Vi er 3 partnere samt 24 medarbejdere. Vi har frokostordning, pension og sociale arrangementer. 

Ansøgningen 

Du kan få yderligere oplysninger hos Kisa Spring Pekilidi på telefon 46 34 02 20. Ansøgning med CV og eksamenspapirer sendes til: info@trekronerrevision.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Trekroner Revision A/S
Universitetsparken 2
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. januar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Kisa Spring Pekilidi
tlf.: 46 34 02 20



.

Om Trekroner revision

Historie Firmaet blev grundlagt den 1. september 1983 og har således serviceret kunder i mere end 30 år. Vi beskæftiger i dag ca. 26 engagerede medarbejdere, heraf ca. 22 revisorer med en bred faglig og teoretisk baggrund. Alle medarbejdere deltager løbende i kurser og videreuddannelse, således at den faglige kvalitet sikres. Kunder Vi servicerer kunder inden for traditionelle sektorer som advokater, læger, tandlæger, psykologer, IT-konsulenter, engros-, handels-, medie- og håndværkervirksomheder samt øvrige selskaber . Herudover har vi igennem årene oparbejdet særligt kendskab til kunder inden for den sociale sektor og servicerer en del opholdssteder, botilbud og skoler.

Mere fra Trekroner Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere