FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV LEDERTRAINEE

Fra lederspire til seriøst god leder – Bliv ledertrainee i Coop

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Kickstart din karriere i Coop

Oplev et særligt sammenhold og en hverdag med fuld fart

Du bliver en del af teamet i butikken, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i en butik. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Bliv faglært og få lederuddannelse på 2 år

I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Du lærer:

  • Om god ledelse og du udvikler din egen personlige ledelsesstil. På andet år får du større ansvar og er bl.a. med til at uddelegere opgaver
  • Om varer, kunder, disponering og god lagerstyring. Og så er du selvfølgelig med på gulvet i butikken, så der altid er pænt og fyldt med friske varer
  • At styre butikken – Alt fra daglig drift til budgettering til udvikling af koncepter

Fede skoleophold og en oplevelsesrig studietur

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Fast-track til en lederkarriere

Når vi skal bruge nye ledere i vores butikker, håndplukker vi dem blandt vores egne ledertrainees. Derfor ønsker vi at give dig den bedste mulige uddannelse, så du bliver klar til at lede din egen afdeling eller butik.

For at blive en god ledertrainee i Coop er det vigtigste, at du tager ansvar, du brænder for at lære og udvikle sig som en god leder. Dernæst kan du skabe gode kundeoplevelser – også i en travl hverdag. Samtidig har du ordenssans, og du brænder for at arbejde med detailhandel.

Desuden har du en af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • EUX eller HHX
  • STX/HF/HTX, suppleret med 5 ugers EUS

Ansøgning

Hvis du går rundt med en drøm i maven om at blive en god leder, så se vores ledige ledertraineestillinger og send din ansøgning via ”Ansøg nu” knappen nedenfor.

Vi glæder os til at lære dig at kende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Coop Danmark
Vi søger ledertrainees i hele landet!

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøg

Klik på 'Ansøg nu' og se vores ledige elevstillinger


.

Et job i Coop handler om mennesker

Coop driver 6 forskellige supermarkedskæder og er dermed en af Danmarks største arbejdspladser. Sammen med Coops øvrige medarbejdere er du med til at sikre, at vores 1,9 millioner medlemmer og kunder får gode indkøbsoplevelser og bliver inspirereret til bedre, sundere og mere klimavenlig mad. Fællesskab, udfordringer og mange muligheder Fælles for alle uddannelsesretningerne er, at du kommer til at arbejde med salg, service, ledelse, håndværk og kreativitet. Du vil blive en del af et stort fællesskab, møde spændende udfordringer og opleve nye muligheder undervejs, som du ikke vil være foruden.

Karrieremuligheder

Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange. Du har efter endt uddannelsen nemlig mulighed for at blive bager, salgsmedarbejder, gourmetslagter, gourmetdelikatesse eller leder i en detailbutik, hvor der er brug for det. Men vi håber, at din elevtid har været så fed, at du har lyst til at blive i en af vores butikker. Læs mere om de forskellige elevuddannelser og find den helt rigtige for dig – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se vores andre elevuddannelser


Salgselev

Læs mere


Delikatesseelev

Læs mere


Gourmetslagter

Læs mere


Bager

Læs mere

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®