FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev hos Neptun Transport A/S


Neptun Transport søger en speditørelev til en spændende stilling i Hvidovre

Vi er et ungt og dynamisk firma, hvor der er en spændende og varieret hverdag, og hvor vi prioriterer at have et godt arbejdsmiljø. Du vil indgå i et team med masser af mulighed for at lære mange aspekter af spedition, samt få ansvar i det tempo, du selv magter. 

Neptun Transport A/S er et stærkt firma med fokus på vind energi inden for shipping af projekt opgaver og shipping af containers world wide i samarbejde med vores netværk af oversøiske agenter. Vi er et firma i stærk fremgang, derfor har vi også brug for flere hænder og det kan være dig.

Kvalifikationer - vi forventer:

  • at du har et godt humør.
  • at du kan håndtere travle arbejdsdage.
  • at du er fleksibel, målrettet og en god teamplayer.
  • at du har kørekort til alm. personbil.
  • at du har gode sprogkundskaber i engelsk og kendskab til tysk.
  • Det er et krav at du har gennemført en HHX eller STX og efterfølgende EUS-kursus. 

Til gengæld kan vi tilbyde:

  • En hverdag i Hvidovre i vor shipping afdeling, hvor vi arbejder med containere worldwide, oversøiske projekt afskibninger og luftfragt.
  • En alsidig uddannelse med højt fagligt indhold.
  • En spændende og udfordrende elevtid med en varierende hverdag.
  • En individuel ansvarsudvikling, med mulighed for indflydelse på hverdagen.
  • Kundekontakt og daglige dialoger internationalt.
  • En dagligdag med gode kollegaer i en stærk privatejet virksomhed. 

Yderligere oplysninger: 

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller Neptun Transport A/S, kan du kontakte Carsten Østergaard, costergaard@neptuntransport.dk

Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Neptun Transport A/S
Avedøreholmen 72
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt / efter aftale

Kontakt

Carsten Østergaard
costergaard@neptuntransport.dk  



.

OM NEPTUN

Neptun Transport blev etableret i 1990 og er hjemmehørende i Hvidovre. Firmaet består af to hoveddele: Bil Afdelingen og Oversø Afdelingen. 

Bilafdelingen er specialiserede i lastbiltransport mellem Skandinavien og Østeuropa, Balkan og Mellemøsten. Vor moderne lastbilflåde kan laste almindeligt gods, varm, køl og fryse gods, hængende konfektion og farligt gods. Vi kan også tilbyde lagerfaciliteter flere steder i Danmark. 

Oversøafdelingen består af 2 hovedområder – Sø/Luft afd. og Projekt Gods. 

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af globale transportløsninger for alle slags containertransporter, fra FCL til dør-dør løsninger. Vi kan tilbyde alt indenfor vejtransport, søtransport, luftfragt, forsikring, lager, og fortoldning. Vi er medlem af et verdensomspændende netværk af speditører (SCN), som giver lokal repræsentation på over 200 destinationer. Vi er kendte for vores store viden indenfor over-dimensioneret projekt gods, heriblandt en veldokumenteret ekspertise i speciel transporter af store vindmølledele.

Mere fra Neptun Transport 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®