FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til WERD


Er du lige nu på udkig efter en elevplads, hvor du kan blive klogere på alle facetter inden for økonomi? Så har vi elevpladsen til dig på en arbejdsplads, hvor faglig udvikling og socialt samvær baner vejen for succes! 

Hos WERD søger vi lige nu en dygtig elev, der har lyst til at være en del af en succesfuld virksomhed i rivende udvikling. Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve. Perioden er fra den 1. september 2022 til 31. august 2024.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder. Du vil blive en del af en virksomhed bestående af ca. 40 medarbejdere og din nye arbejdsplads er på vores kontor i Glostrup.

Et spændende elevforløb med alsidige arbejdsopgaver

Som økonomielev hos WERD får du en bred vifte af arbejdsopgaver, der berører økonomi og regnskab. Arbejdsopgaverne består blandt andet af:
  • Debitor-, kreditorstyring og finansbogholderi 
  • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering 
  • Generelle bogholderiopgaver og fokus på kvalitetssikring gennem interne kontroller 
  • Kontakt til kunder og leverandører 
  • Procesoptimeringsopgaver

På sigt vil du ligeledes få muligheden for at assistere teamet med afstemningsopgaver ifm. månedsafslutning og årsafslutning. Det hele sker i tæt samarbejde med vores økonomiansvarlige, der giver dig sparring og sørger for, at din tid hos os bliver sjov og med en stejl læringskurve. Jo dygtigere du bliver – jo mere ansvar får du.

Er du skarp og nysgerrig på at lære?

Vi er på udkig efter en person som er serviceminded og imødekommende. Du skal være klar til at bidrage med dit kvikke hoved og positive indstilling. Derudover forstiller vi os at du:
  • har (eller har afsluttet inden august) en HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse (STX, HTX eller HF suppleret med 5 ugers EUS) med et godt gennemsnit 
  • har stiftet bekendtskab med Microsoft Office og særligt Excel 
  • er struktureret og detaljeorienteret 
  • har flair for tal og hele tiden stiler efter at blive endnu bedre 
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk i skift og tale

The WERD feeling

Vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde. Fundamentet i WERD bygger på en helt unik arbejdskultur, som vi gør meget ud af at dyrke – både professionelt og socialt. Fra dag 1 vil du mærke følelsen af entreprenørskab, som motiverer os til at yde vores bedste for at nå et fælles mål, samtidig med, at vi har et rigtigt godt socialt sammenhold. Vi afholder ugentlige fredagsbar og har også andre sociale arrangementer i løbet af året. Derudover har vi også daglige goder som fri kaffe, sodavand og en god kantineordning.

Dit nye eventyr venter på dig!

Kan du se dig selv i rollen som vores nye elev? Så send dit CV og en motiveret ansøgning til HR-konsulent Caroline Mogensen via 'ANSØG NU' knappen. Bemærk, at du bliver viderestillet til Jobindex's rekrutteringssystem QuickApply, hvor du bedes oprette en brugerprofil og følge de efterfølgende ansøgningstrin. 

Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WERD
Sydvestvej 55
2600 Glostrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022



.

Hør Maria fortælle om sit job som Account Manager og få et indtryk af WERD


The Mission

Our mission at WERD is to provide the market place with relevant goods within a competitive price range. We trade exclusively with high-tech commodities and are thus experts at forecasting trends and how the market develops. The most important thing for us is trust. That our clients and partners can trust us. That is why we emphasize transparency, reliability and timely deliveries.

Our Values

Teamwork
We drive success through strong collaboration and communication

Trust 
We appreciate differences, transparency and mutual respect 

Passion

Is a part of us – every day

Efficiency

We are ambitious, always working on improvement and simplicity to add value 

Mere fra WERD 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®