FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Andersen Partners søger advokatsekretærelev til hovedkontor i Kolding


Har du lyst til at uddanne dig inden for det juridiske område? Og holder du af sagsbehandling? Så har vi den rette uddannelse til dig.

Andersen Partners er et erhvervsrettet advokatfirma med godt 100 ansatte. Vi tror på, at et fagligt fællesskab med fokus på trivsel og udvikling danner det bedste grundlag for, at alle kan vokse og styrke både faglige og personlige kompetencer.

Gennem uddannelsen får du indblik i arbejdsgangene på et professionelt advokatkontor. Vi søger en elev, der har lyst til at opnå kompetence inden for et specialiseret område, aktuelt inden for området Insolvensret, herunder primært konkursbehandling. Når en virksomhed går konkurs, er vores fornemste opgave at varetage kreditorernes interesser. Gennem din uddannelse får du dog også mulighed for at afprøve de andre fagområder.

Bliv fremtidig specialist inden for Insolvens

Opgaverne afspejler de faser fra tidspunktet, hvor en virksomhed går konkurs til endelig afslutning af konkursboet. Det betyder, at du i tæt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere vil blive oplært i arbejdet, som bl.a. omfatter:

  • Kontakt til banker, retter, kreditorer m.m.
  • Varetagelse af forsikringsforhold, forsyningsforhold, leasingforhold m.m.
  • Håndtering af salg af aktiver i konkursboet
  • Bogholderiopgaver, som f.eks. debitorhåndtering, bogføring & inkassosager
  • Diverse ad hoc opgaver

Målet er, at du efter din elevtid selvstændigt kan behandle mindre konkursboer.

Når du starter, udarbejder vi sammen en handlingsplan, der evalueres på to årlige samtaler. Samtidig med arbejdet på kontoret vil du også skulle deltage i specialuddannelsen for advokatsekretærer. Du kan læse mere herom på de indsatte links nedenfor. Du bliver omgivet af et team af dygtige og erfarne kollegaer, som er klar til at lære fra sig, og som vil sikre, at du får en uddannelse med et højt fagligt niveau.

Selvstændig, Struktureret & Serviceminded

Har du bestået enten HHX eller EUX, er du godt på vej til din nye drømmeuddannelse hos Andersen Partners. Alternativt har du bestået STX, HTX eller HF suppleret med et 5 ugers merkantilt grundforløb, som kan opnås via www.euconline.dk.

Du arbejder ubesværet med IT, særligt MS office pakken, og du behersker dansk perfekt skriftligt og mundtligt. Herudover er en god talforståelse væsentlig for at lykkes i jobbet.

Du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine opgaver, har sans for detaljen og får altid afsluttet dine opgaver til tiden. Du er serviceminded af natur og er parat til at give en ekstra indsats i en travl hverdag. Du trives med selvstændige opgaver, og fungerer samtidig godt i et team, hvor alle hjælper hinanden for at lykkes som afdeling.

Uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet

Hos Andersen Partners tilbyder vi dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste i branchen. Vi er fagligt dygtige, har højt til loftet, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og masser af plads til hjælpsomhed, sparring og smil i en travl hverdag. Samtidig kan du forvente at få den nødvendige feedback, som hjælper dig videre i din udvikling.

Søg jobbet i dag

Du søger jobbet online via "ansøg nu" knappen, ved at uploade en kortfattet ansøgning, dit CV, udtalelser og eksamensbevis.

Har du spørgsmål eller brug for mere information, kan du læse mere om os på www.andersen-partners.dk eller du kan kontakte Sagsbehandler Diana Andersen på tlf. 76 22 22 92 eller via e-mail dan@andersen-partners.dk. Du er også velkommen til at kontakte HR Director Birgitte Oslender på tlf. 76 22 22 69.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andersen Partners
Buen 11
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Director, Birgitte Oslender
tlf.: +45 24 82 60 96
tlf.: +45 76 22 22 69
bos@andersen-partners.dk.

Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere

Vi er et erhvervsorienteret advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning inden for alle specialer, og er drevet af ét mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere. Derfor arbejder 100 medarbejdere ambitiøst med at drive Andersen Partners; et kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejderudvikling.

Gør karriere hos os og bliv en del af et stærkt hold med mange kompetencer.
Vi gør en forskel - sammen!


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®