FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Andersen Partners søger advokatsekretærelev til hovedkontor i Kolding


Har du lyst til at uddanne dig inden for det juridiske område? Og holder du af sagsbehandling? Så har vi den rette uddannelse til dig.

Andersen Partners er et erhvervsrettet advokatfirma med godt 100 ansatte. Vi tror på, at et fagligt fællesskab med fokus på trivsel og udvikling danner det bedste grundlag for, at alle kan vokse og styrke både faglige og personlige kompetencer.

Gennem uddannelsen får du indblik i arbejdsgangene på et professionelt advokatkontor. Vi søger en elev, der har lyst til at opnå kompetence inden for et specialiseret område, aktuelt inden for området Insolvensret, herunder primært konkursbehandling. Når en virksomhed går konkurs, er vores fornemste opgave at varetage kreditorernes interesser. Gennem din uddannelse får du dog også mulighed for at afprøve de andre fagområder.

Bliv fremtidig specialist inden for Insolvens

Opgaverne afspejler de faser fra tidspunktet, hvor en virksomhed går konkurs til endelig afslutning af konkursboet. Det betyder, at du i tæt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere vil blive oplært i arbejdet, som bl.a. omfatter:

  • Kontakt til banker, retter, kreditorer m.m.
  • Varetagelse af forsikringsforhold, forsyningsforhold, leasingforhold m.m.
  • Håndtering af salg af aktiver i konkursboet
  • Bogholderiopgaver, som f.eks. debitorhåndtering, bogføring & inkassosager
  • Diverse ad hoc opgaver

Målet er, at du efter din elevtid selvstændigt kan behandle mindre konkursboer.

Når du starter, udarbejder vi sammen en handlingsplan, der evalueres på to årlige samtaler. Samtidig med arbejdet på kontoret vil du også skulle deltage i specialuddannelsen for advokatsekretærer. Du kan læse mere herom på de indsatte links nedenfor. Du bliver omgivet af et team af dygtige og erfarne kollegaer, som er klar til at lære fra sig, og som vil sikre, at du får en uddannelse med et højt fagligt niveau.

Selvstændig, Struktureret & Serviceminded

Har du bestået enten HHX eller EUX, er du godt på vej til din nye drømmeuddannelse hos Andersen Partners. Alternativt har du bestået STX, HTX eller HF suppleret med et 5 ugers merkantilt grundforløb, som kan opnås via www.euconline.dk.

Du arbejder ubesværet med IT, særligt MS office pakken, og du behersker dansk perfekt skriftligt og mundtligt. Herudover er en god talforståelse væsentlig for at lykkes i jobbet.

Du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine opgaver, har sans for detaljen og får altid afsluttet dine opgaver til tiden. Du er serviceminded af natur og er parat til at give en ekstra indsats i en travl hverdag. Du trives med selvstændige opgaver, og fungerer samtidig godt i et team, hvor alle hjælper hinanden for at lykkes som afdeling.

Uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet

Hos Andersen Partners tilbyder vi dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste i branchen. Vi er fagligt dygtige, har højt til loftet, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og masser af plads til hjælpsomhed, sparring og smil i en travl hverdag. Samtidig kan du forvente at få den nødvendige feedback, som hjælper dig videre i din udvikling.

Søg jobbet i dag

Du søger jobbet online via "ansøg nu" knappen, ved at uploade en kortfattet ansøgning, dit CV, udtalelser og eksamensbevis.

Har du spørgsmål eller brug for mere information, kan du læse mere om os på www.andersen-partners.dk eller du kan kontakte Sagsbehandler Diana Andersen på tlf. 76 22 22 92 eller via e-mail dan@andersen-partners.dk. Du er også velkommen til at kontakte HR Director Birgitte Oslender på tlf. 76 22 22 69.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andersen Partners
Buen 11
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Director, Birgitte Oslender
tlf.: +45 24 82 60 96
tlf.: +45 76 22 22 69
bos@andersen-partners.dk



.

Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere

Vi er et erhvervsorienteret advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning inden for alle specialer, og er drevet af ét mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere. Derfor arbejder 100 medarbejdere ambitiøst med at drive Andersen Partners; et kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejderudvikling.

Gør karriere hos os og bliv en del af et stærkt hold med mange kompetencer.
Vi gør en forskel - sammen!


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®