Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Andersen Partners søger advokatsekretærelev til hovedkontor i Kolding


Har du lyst til at uddanne dig inden for det juridiske område? Og holder du af sagsbehandling? Så har vi den rette uddannelse til dig.

Andersen Partners er et erhvervsrettet advokatfirma med godt 100 ansatte. Vi tror på, at et fagligt fællesskab med fokus på trivsel og udvikling danner det bedste grundlag for, at alle kan vokse og styrke både faglige og personlige kompetencer.

Gennem uddannelsen får du indblik i arbejdsgangene på et professionelt advokatkontor. Vi søger en elev, der har lyst til at opnå kompetence inden for et specialiseret område, aktuelt inden for området Insolvensret, herunder primært konkursbehandling. Når en virksomhed går konkurs, er vores fornemste opgave at varetage kreditorernes interesser. Gennem din uddannelse får du dog også mulighed for at afprøve de andre fagområder.

Bliv fremtidig specialist inden for Insolvens

Opgaverne afspejler de faser fra tidspunktet, hvor en virksomhed går konkurs til endelig afslutning af konkursboet. Det betyder, at du i tæt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere vil blive oplært i arbejdet, som bl.a. omfatter:

  • Kontakt til banker, retter, kreditorer m.m.
  • Varetagelse af forsikringsforhold, forsyningsforhold, leasingforhold m.m.
  • Håndtering af salg af aktiver i konkursboet
  • Bogholderiopgaver, som f.eks. debitorhåndtering, bogføring & inkassosager
  • Diverse ad hoc opgaver

Målet er, at du efter din elevtid selvstændigt kan behandle mindre konkursboer.

Når du starter, udarbejder vi sammen en handlingsplan, der evalueres på to årlige samtaler. Samtidig med arbejdet på kontoret vil du også skulle deltage i specialuddannelsen for advokatsekretærer. Du kan læse mere herom på de indsatte links nedenfor. Du bliver omgivet af et team af dygtige og erfarne kollegaer, som er klar til at lære fra sig, og som vil sikre, at du får en uddannelse med et højt fagligt niveau.

Selvstændig, Struktureret & Serviceminded

Har du bestået enten HHX eller EUX, er du godt på vej til din nye drømmeuddannelse hos Andersen Partners. Alternativt har du bestået STX, HTX eller HF suppleret med et 5 ugers merkantilt grundforløb, som kan opnås via www.euconline.dk.

Du arbejder ubesværet med IT, særligt MS office pakken, og du behersker dansk perfekt skriftligt og mundtligt. Herudover er en god talforståelse væsentlig for at lykkes i jobbet.

Du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine opgaver, har sans for detaljen og får altid afsluttet dine opgaver til tiden. Du er serviceminded af natur og er parat til at give en ekstra indsats i en travl hverdag. Du trives med selvstændige opgaver, og fungerer samtidig godt i et team, hvor alle hjælper hinanden for at lykkes som afdeling.

Uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet

Hos Andersen Partners tilbyder vi dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste i branchen. Vi er fagligt dygtige, har højt til loftet, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og masser af plads til hjælpsomhed, sparring og smil i en travl hverdag. Samtidig kan du forvente at få den nødvendige feedback, som hjælper dig videre i din udvikling.

Søg jobbet i dag

Du søger jobbet online via "ansøg nu" knappen, ved at uploade en kortfattet ansøgning, dit CV, udtalelser og eksamensbevis.

Har du spørgsmål eller brug for mere information, kan du læse mere om os på www.andersen-partners.dk eller du kan kontakte Sagsbehandler Diana Andersen på tlf. 76 22 22 92 eller via e-mail dan@andersen-partners.dk. Du er også velkommen til at kontakte HR Director Birgitte Oslender på tlf. 76 22 22 69.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andersen Partners
Buen 11
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Director, Birgitte Oslender
tlf.: +45 24 82 60 96
tlf.: +45 76 22 22 69
bos@andersen-partners.dk.

Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere

Vi er et erhvervsorienteret advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning inden for alle specialer, og er drevet af ét mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere. Derfor arbejder 100 medarbejdere ambitiøst med at drive Andersen Partners; et kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejderudvikling.

Gør karriere hos os og bliv en del af et stærkt hold med mange kompetencer.
Vi gør en forskel - sammen!


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere